سلام دختر پنج سالم ویروس سرماخوردگی گرفته دکتر بردمش برای تب هاش استامینوفن داد و برای سرفه هاش دیفن هیدرامین و دوئوپکت فورت داده از هوش مصنوعی پرسیدم این دوتا دارو با هم تداخل دارن نمیدونم درست کفت یا نه منم ترسیدم و فقط دیفن دادم کسی تجربه مصرف دوتاشو داشته؟؟؟؟؟؟؟؟
مادر بودن🧑🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
کلا داروی خلط آوری هست اگر دخترت با خلط آور مشکلی نداره میتونی با فاصله زمانی بدی
دیگه چاره ای ندارم خیلی ویروس سختیه بچم سرفه میکنه گلوش و قفسه سینش درد میگیره فقط تب و نمیدونم چطور بیارم پایین دکتر گفت ایبو پروفن نده چون اشتها نداره بچم گفت مشکل ساز میشه استامینوفن داد
مادر بودن🧑🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖