2777
2789
عنوان

ما طبقه اولیم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 40 پست
مدیر ساختمون هی توو گروه مینویسه ولی به چیزشه

ما یه همسایه داریم که شب ها به شدت سر و صدا میکردن و تازه ساعت 3 _ 4 میخوابیدن یا حتی دیرتر. 

وقتی دیدم تذکرهای مدیر مجتمع فایده ای نداره ، خودم دست به کار شدم !! 

منم سر و صدا میکردم و نمیذاشتم روزها بخوابن !! 😁

همچنین یه جلسه جدی هم تو ساختمون گذاشتیم که ما و اون همسایه و مدیر حضور داشت و حرفامون رو زدیم. 

طول کشید ولی کم کم این قضیه درست شد. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

براهمینه از آپارتمان متنفرم 😭😭 واقعا همش استرس داریم

استرس یه چیزع اینکه حریم خصوصی نداری یه چیز واقعا صدای همه چی میاد 

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

واااای طبقه پایینیمون اینجوری بود خدارو شکر مستاجر بود رفتن

خدا رو شکر رفتن. 

خیلی سخت شده آپارتمان نشینی ، بعضی ها فقط راحتی خودشون رو در نظر میگیرن و احترامی به حقوق دیگران نمی‌ذارن. 

آره واقعا😂😂طرف رفته حموم از زنش حوله میخواد اینم باید بفهمیم🤣🤣

💔😂😭

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من شوهرم شغلش توبیمارستان بعضی وقتا مرخصی ساعتی میگیره صلح زود میرسه میخوادبره حمام میگم نروصدااب همسایه طبقه پایین ذواذیت میکنه اونوقت همسایه پایینی امون پسرش شیشه میکشه شبا میادروپاگرد خونه ما سیگارپشت سیگارهرچی تذکرمیدیم دوروز خوبه دوباره تکرار

گاهی انسانم آرزوست
ببین الان گفتی بچس یادم اومد یه بار ساعت ۱۲ شب هی با توپ میکوبیدن زمین،بچه هم ندارنماهم خسته میخاستی ...

پسر من خیلی سر و صدا داره شلوغه نق میزنه.الان کاری از من بر نمیاد.دو سالشه ؟چجوری بگم نکن