2777
2789
عنوان

تکراری شدن

125 بازدید | 9 پست

فک می کنم اگه نامزدی کنم واسه طرفم تکراری و حوصله سر بر میشم فک می کنم مثل دخترا این دور و زمونه نیستم خیلی معمولی ام 😢😢 ولی همین از ازدواج ناامید میشم 

بعد از یه طرف دیگه ام آدم خیلی وابسته ایم یعنی طوری ام که در حین کار و همه چی به طرفم فک می کنم همش 

لطفاً اگه تجربه ای داریم بگین😭

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

من ازدواج کردمو این حسو دارم

اگه تکراری میشدی همون دوران نامزدی می شدی 

بعد ازدواج خب خیلی کارا میشه کرد 

ولی من با چت و این چیزا اوکی نیستم 😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تکراری میشدی همون دوران نامزدی می شدی بعد ازدواج خب خیلی کارا میشه کرد ولی من با چت و این چیزا ا ...

نمدونم 

تصمیم گرفتم برم کاشت ناخن 

موهامو بالیاژ کنم 

لوازم ارایش جدید بخرم

احساس میکنم خیلی عقبم

نمدونم تصمیم گرفتم برم کاشت ناخن موهامو بالیاژ کنم لوازم ارایش جدید بخرماحساس میکنم خیلی عقبم

چن سالته 

شاید بخاطره اینه که واسه خودت وقت نمیزاری

من همیشه به لیستی واسه خودم می‌زارم که مثلاً هروقت پول دار شدم فلان چیو واسه پوستم بگیرم ، یا فلان دوره آموزشی و ثبت نام کنم 

چن سالته شاید بخاطره اینه که واسه خودت وقت نمیزاریمن همیشه به لیستی واسه خودم می‌زارم که مثلاً هروقت ...

27

ادم بعد یه مدت نمیکنه دیگه 

اوایل ازدواج میکنه 

بعدش نمیدونم چی میشه 

اما تصمیم گرفتم یه تکونی به خودم بدم چیتان پیتانی باشم 

دلم نمیخواد دیگه برا خودم پول جمع کنم میخوام قر و فری باشم نه مث جاهلا لباسا معمولی 

27ادم بعد یه مدت نمیکنه دیگه اوایل ازدواج میکنه بعدش نمیدونم چی میشه اما تصمیم گرفتم یه تکونی به خود ...

آره راستم میگی زندگی برات تکراری میشع 

رابطت با همسرت خوبه ؟من فک می کنم زندگی مشترک خسته کنندست 

آره بابا هر چی به خودت بیشتر بررسی بیشتر خودت و دوست داری 

آره راستم میگی زندگی برات تکراری میشع رابطت با همسرت خوبه ؟من فک می کنم زندگی مشترک خسته کنندست آره ...

اره رابطه ام خوبه .

ولی پشیمونم چرا یمدت خودمو ول کردم 

اوایل کاشت ناخنو اوووووه کلی رسیدگی میکردم به خودم شوهرم کیف میکرد الان بخاطر دو قرون خودمو خر کردم .انگار میخوام ببرم تو قبرم

اره رابطه ام خوبه .ولی پشیمونم چرا یمدت خودمو ول کردم اوایل کاشت ناخنو اوووووه کلی رسیدگی میکردم به ...

خدا نکنه 

هرکسی نیازه تا به اندازه بخودش برسه که جذاب باشی 

البته در کنارشان پول و نیازه نگه داری