2777
2789
عنوان

اگ‌ب پلیس زنک‌بزنم شمارم میفته

242 بازدید | 21 پست

سلام من چندماه میخوام گزارش یک نفرو بدم که خونه مجردی داره  هر غلطی داخلش انجام میشه یکی از اعضای خونوادم اونجا می‌ره من نمی‌خوام و برع زورمم نمیرسه که تو دام اونا نیفته همشونم معتادن چکار کنم چجوری گزارش بدم که شمارم دست کسی نیفته نتونن بفهمن کار من بوده 

خستم.....

محفوظ میمونه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن تاکید کن که اسمتو نبرن خطر جانی داره برات 

البته اونا نمیگن ولی تو بازم تاکید کن

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

گزارشم بدی داخل خونه نمیان که ببینن اینا چیکار میکنن، مگه تو موارد خاص

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

آخه یهو دیدی آشنا داشتن شمارمو پیدا کردن

نبابا 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧