2777
2789
عنوان

اذیتم میکنه

120 بازدید | 16 پست

همیشه خیلی اوکیه باهام ولی حس میکنم تازگیا باهام سرد شده...چیکار کنم؟

مثلا بهش پیام میدم میگه تو خوابگاهم با دوستام منچ بازی می‌کنم و غیره و همش منو میفرسته دنبال نخود سیاه همیشه میگه عزیزم ۲۰ دقه دیگه زنگ میزنم ۳۰ دقه دیگه پیام میدم و اونجا ک هست همیشه براش کار پیش میاد حتی اون شب بهم گفت که عشقم اگ صبر میکنی ۱ ساعت صبر کن تا من برم کتاب خارج از چارچوب درسیمو بخونم و برگردم که منم نق زدم گفتم نه نمیشه.درضمن دخترم و رابطه ای ک داریم لانگ دیستنسه و از طریق مجازی با هم آشنا شدیم حدودا ۱ سال و ۴ ماهه که با همیم و فقط یکبار اومد شهر ما چون بهم قول داده بود و ما حدودا ۵ بار همدیگرو دیدیم .من ۱۹ سالمه اون ۲۳ سالشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم واسش جدی نیستی ی مدت پیام و زنگ نزن ببین چی میشه اصن سراغی ازت میگیره

شایدم با یکی دیگه در ارتباطه فعلا گذاشتتت نیمکت ذخیره

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

اهان حالا متوجه شدم .کلا ب هرچیزی زیاد توجه کنی و زوم بشی بیشتر ازش دور میشی. توجه زیاد برا مردا یعن ...

این جذاب شدنه رو نمیدونم از کجا بیارم دوتامون از دو قومیت متفاوتیم ما ی شوخی هایی میکنیم ک خودمون سرش پاره میشیم بعد اینا نمیخندن.اینا ی شوخیا و حرفایی میزنن ک ما نمیخندیم

بنظرم واسش جدی نیستی ی مدت پیام و زنگ نزن ببین چی میشه اصن سراغی ازت میگیرهشایدم با یکی دیگه در ارتب ...

خودمم سر این مسئله شک دارم مخصوصا اینکه مامانش یه دوستی داره که دخترشم همسن دوس پسر منه و از یطرفی هم این پسر راجب دخترای مختلف پشت تلفن واسه من تعریف میکنه.بار ها هم شده از هم جدا شدیم دوباره برگشتیم به هم.نمیدونم چرا از افتخارات خودش و دوستاش و دخترایی ک دیده و مخشونو زده جلو من تعریف میکنه

خودمم سر این مسئله شک دارم مخصوصا اینکه مامانش یه دوستی داره که دخترشم همسن دوس پسر منه و از یطرفی ه ...

اصن دوست نداره اسی وقتتو باهاش تلف نکن قحطیه پسره مگه

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

اصن دوست نداره اسی وقتتو باهاش تلف نکن قحطیه پسره مگه

🥲💔بنظر خودمم پسری که دوستت داشته باشه راجب دخترای قبلی جلوت حرف نمیزنه و تورو با اونا مقایسه نمیکنه

پس اون همه دوستت دارم کشک بود خدایی پسرا دارن چیکار میکنن با دخترا

🥲💔بنظر خودمم پسری که دوستت داشته باشه راجب دخترای قبلی جلوت حرف نمیزنه و تورو با اونا مقایسه نمیکن ...

گور پدرش کات کن باهاش خودتو انقدر بی ارزش نکن منم وقتی ب گذشته فک میکنم ک چقد خودمو واس ی ادم بی ارزش تحقیر کردم دلم میخواد خودکشی کنم

گور پدرش کات کن باهاش خودتو انقدر بی ارزش نکن منم وقتی ب گذشته فک میکنم ک چقد خودمو واس ی ادم بی ارز ...

خودکشی نکن ارزششو نداره. فقط تف کن تو ذات و شعور خانوادگیش این جور پسرا اصن اصالت ندارن

به کات دارم فکر میکنم💔🥲

خودکشی نکن ارزششو نداره. فقط تف کن تو ذات و شعور خانوادگیش این جور پسرا اصن اصالت ندارنبه کات دارم ف ...

کار خوبی میکنی عزیزم

اگ من جات بودم و از عقلم استقاده میکردم..شمارشا بلاک میکردم و بیش از این خودم خار خفیف نمیکردم و این لانگ مانگا اینا همششششس دری وری..تهش تهش شب راس میکنه و پیامت میده و تو این وسط بازی میخوری..خودتا جمع کن عزت نفس داشته باش تو اول راهی خودتا تحقیر نکن ک با حقارت خو میگیری انوقت واسه رابطه بعدی  ک انشالله ازدواج مثل عقدییا رفتار میکنی ک اصلا طرف ی دقم تحملت نخواهد کرد..بلاکش کن بره با خودت کنار بیا اگ بخوادت ولت نمیکنه