2777
2789
عنوان

کفش پاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 48 پست

برا روزمره های کپی ولی خوب برای جاهای خوب و ورزش اسکچرز  می‌گیرم 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

من کفش خریدن رو خیلی دوس دارم ، کفش اصل می خرم شما هم کفش اصل بخرید ، همون خانم گفتن آف های اویشو ، ...

من پام ۳۹نزدیک ۴۰

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا روزمره های کپی ولی خوب برای جاهای خوب و ورزش اسکچرز می‌گیرم

قیمتش؟ 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

والا من لباس مارکم تاحالا نخریدم، شما ۲۰تومن پول ی لباس میدی؟

کفش تا پنج شیش تومان حاضرم پول بدم 

لباس و شلوار آخرش دو تومان 

اندازه جیبم دیگه 

الان همش دوست دارم پالتو بخرم گرونه 

قیمتش؟

هفته پیش خریدم از نمایندگی ۱۸۰ دلار

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

والا حقیقتش درآمدم زیاد نیست با پول ماهیانه همسرم و درآمدم روی هم

اها خوبه، چن سالگی نامزد کردی؟ 

من قبلا فقط برند میگرفتم 

اون موقع دوستام چند تا کفش میخریدن 

من یکی ولی خوب . کلی هم برام کار میکرد 

الان با این قیمت ها کفش باشگاه رو خوب میخرم 

اونم نه در حد ۲۰ 

اخرش ده 

کفش بیرون رو زیر ۲ میخرم 

خب لابد خانواده مرفه و کارخونه داری چیزیع وگرنه منی ک معمولی روب پاییین هستم چجوری پولم برسه، ۳تومن ...

۳ تومنم زیاده ، من تهرانم باغ سپه سالار کفش میخرم ۱۵۰۰ ۱۹۰۰ .گاهی حراج میزاره ۷۰۰ ، تولیدی هم هستن ، پیجم داره ، کفش ونیز ، کفش آنا 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی