2777
2789
عنوان

توکل

128 بازدید | 9 پست

دوستان کسانی که دلشون پر از توکل به خداست و کسانیکه ناامیدن بیان داخل 

من بعد از نه ماه اقدام و کلی هزینه و درمان بی فایده فقط توکل به خدا دارم که بالآخره دلمو شاد میکنه اونیکه آرامش با وجود همسر رو میده بچه رو هم میده موافقین؟

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم‌با این ک تو راه اقدام برای بچه خیلی با مشکلات جدید رو ب رو شدم ولی بازم ب خدا امید دارم

آفرین همین توکل دوای درد ماست،خدا میخواد یکم دیر بده قدرشو بدونیم😚

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
خدا خیلی بزرگ وبخشندست انشاالله به موقعش دامن هممونو سبز میکنه،انشاالله بزودی زود

آن شاالله یه جایی خوندم ختم سوره یونس برای بچه دار شدن خیلی خوبه شما هم بخونین

آن شاالله یه جایی خوندم ختم سوره یونس برای بچه دار شدن خیلی خوبه شما هم بخونین

حتما عزیزم.یکم ختم دارم اونا که تموم شد انشاالله شروع میکنم

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
من انقد مشکلاتم زیاد شده که امیدو ازم گرفته. ولی دلم تنگه برا اون وقتا که امید وانگیزه برا زندگی دا ...

عزیزم خدا هر کیو میخواهد آزمایش کنه بیشتر زجر میده مطمئن باش اونکه درد میده درمانم میده فقط کافیه از رحمت خدا ناامید بشی اووقته که مشکلات هزار برابر برات بشن پس ایمان داشته باش که روزای خوب در راهن

عزیزم خدا هر کیو میخواهد آزمایش کنه بیشتر زجر میده مطمئن باش اونکه درد میده درمانم میده فقط کافیه از ...

آخه آزمایش باید قابل تحمل باشع.برا من خیلی سنگینه

انقد زندگی بدگذشته که از مرگ هراسی نباشه💔