2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

از کجا میدونین بخاطر خودش نخواستمش؟!

سوتفاهم نشه خانم کلی گفتم منظورم شما نبودین ...ببین الان نرفتن تو رابطه ینی برنده ای هر کی رفت ی خاطره ی تلخی واسش موند همین ی سریام ک قصدشون معلومه از وارد شدن ب رابطه....

کلا باید اینقدر بشینی تا بلاخره اونی ک باید مال تو باشه تاابد خودش بیاد دورت بچرخه!حتی اگ بارها رنجوندی و ناراحتش کردی ...

کبوتری ک مال تو باشه بره اوج اسمان باز میاد روی شونه های خودت میشینه

مهم!دله! ک بخاد پیش!تو باشه

سوتفاهم نشه خانم کلی گفتم منظورم شما نبودین ...ببین الان نرفتن تو رابطه ینی برنده ای هر کی رفت ی خاط ...

درسته

شرایط هرکسی هم متفاوته 

من خودم خیلی پیچیده بود جریانمون یهو از یه هم صحبتی کوتاه چشم باز کردم دیدم دارم ازدواج میکنم!

خوبه ولی درس و تجربه میشن که با هر خر بی صاحابی حرف نزنی

میگن وقتی کسی چ دختر چ پسر فرقی نداره یکی رو دوست داشته باشه کاری نمیکنه!ک ناراحتش کنه این یکی از خصوصیات عشق ک هیچ جوره نمیخاد ناراحت شدن معشوقش رو ببینه ....ولی طرف میاد میگ من اینم من اونم ولی بموقعش ی ادمی میشه اگ ی حرفی بزنی دوتا جوابت میده و هنگ میکنی ک این دختر یا پسر همون ادمیه ک اویل رابطه خودشو معصوم و سرب زیر نشون میداد