2789
عنوان

پیر خرفت

186 بازدید | 12 پست

بیاییین

ننجون کثیف همسرم

زبونش مثل تیغ

تو جمع گفت تو دنیا خدا من ی دختر چشششمما گرفته بود

که میخاسم زن نوه ام بشه

که تو را خواست والا ک اونا میخاسیم..

من خفه شدم

ولی ب شوهرم ک گفتم چرا اینا کفت چرا سکوت کردی

تازه زدم........

شما بودین چیکار میکردین

وقتی صبح میشه زبان به اعضای دیگر بدن میگه حالتون چطوره؟ بقیه اعضای بدن میگن ما خوبیم اگه تو بذاری 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی صبح میشه زبان به اعضای دیگر بدن میگه حالتون چطوره؟ بقیه اعضای بدن میگن ما خوبیم اگه تو بذاری

چ جمله قابل تاملی👌🏻💯

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

آخ مادر یه زمانی بود آدمای پیر پناه بودن الان عنت..ر ها همشون فقط زخم زبون بلدن بزنن و دو بهم بزنی بین بچه ها 

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

چ جمله قابل تاملی👌🏻💯

حدیث بود از پیامبر 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........