2777
2789

استخاره باید اول مشورت کرده باشی و بین دو راهی گیر کرده باشی که بخوای بگیری 

اگه عمل نکنی هم اشکالی نداره 

بیشتر وقتا گرفتن استخاره بی مورد بوده 

وقتی ما برسی کردیم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

استخاره باید اول مشورت کرده باشی و بین دو راهی گیر کرده باشی که بخوای بگیری اگه عمل نکنی هم اشکالی ن ...

اره همه چی خوب بوده . ولی استخاره خوب نبوده . حالم اصلا خوب نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اکه بین دو راهی بودی و نمیدونی کدوم راه درسته پس چرا به استخاره نمیخوای عمل کنی؟ لابد اون راه رو ترجیح میدی 

وقتی اون راه ترجیح میدی پس جای استخاره نبوده 

پس به استخاره عمل نکن همون کاری که فکر میکنی بکن

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

استخاره برا وقتی درسته که بین دوتا چیز خوب برات مهم نباشه کدوم اتفاق می‌افته وگرنه اگه به یکیش میل داشته باشی باطله.

کسی که هنگام یاری ولی و رهبر خود بخوابد با لگد دشمن بیدار میشود!امام علی(ع)

اکه بین دو راهی بودی و نمیدونی کدوم راه درسته پس چرا به استخاره نمیخوای عمل کنی؟ لابد اون راه رو ترج ...

من که مطمئن بودم . خانواده همینطوری خواستن بگیرن که خوب نشد و میترسم همه چی بهم بخوره

من که مطمئن بودم . خانواده همینطوری خواستن بگیرن که خوب نشد و میترسم همه چی بهم بخوره

یه صدقه بده و توجه نکن کار رو شروع کن 

انشالله خیرش توش باشه 

یه معنی دیگع استخاره طلب خیر کردن هست که برات کردم 

یه صدقه بده و توجه نکن کار رو شروع کن انشالله خیرش توش باشه یه معنی دیگع استخاره طلب خیر کردن هست که ...

مرسی واقعا . حال دلم خیلی بده . نیاز دارم یکی آرومم کنه. هر لحظه امکان داره گریه کنم

مرسی واقعا . حال دلم خیلی بده . نیاز دارم یکی آرومم کنه. هر لحظه امکان داره گریه کنم

اشکال نداره گریه کن تخلیه بشی 

انشالله که کارت راه بیوفته 

مرسی . خدا خیرت بده که باهام حرف زدی

خواهش میکنم