2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمد یا غیر عمد

😔😔من انتی بالا بود آمینو نرمال ولی انومالی میگن شواهد سیستیگ هیگروما خفیف و آب ریه هست هفته دیگه مجدد داده کمسیون ولی گفتن احتمال قوی ختم بارداری 😔قانونی نمیشه سقط کنم

۱۴ هفته ایست قلبی حدود سه و چهار ماه بعدش

😔😔من انتی بالا بود آمینو نرمال ولی انومالی میگن شواهد سیستیگ هیگروما خفیف و آب ریه هست هفته دیگه مجدد داده کمسیون ولی گفتن احتمال قوی ختم بارداری 😔قانونی نمیشه سقط کنم

خواهرم اگه اشتباه نکنم تو ماه پنجم یه بار بخاطر بی دقتی پزشک سقط کردیه سابقه سقط ناخواسته ام داشت، و ...

😔😔من انتی بالا بود آمینو نرمال ولی انومالی میگن شواهد سیستیگ هیگروما خفیف و آب ریه هست هفته دیگه مجدد داده کمسیون ولی گفتن احتمال قوی ختم بارداری 😔قانونی نمیشه سقط کنم 😔

😔😔من انتی بالا بود آمینو نرمال ولی انومالی میگن شواهد سیستیگ هیگروما خفیف و آب ریه هست هفته دیگه م ...

من دو بار سونو دادم 

رفتیم بیمارستان با دستور دکتر سقط کردن

ان شاالله که ختم به خیر بسه و اشتباه کرده باشن

😔😔من انتی بالا بود آمینو نرمال ولی انومالی میگن شواهد سیستیگ هیگروما خفیف و آب ریه هست هفته دیگه م ...

خب وقتی گفتن احتمالا ختم بارداری بدن یعنی سقط قانونی دیگه 

من یه مرده زایی تو ۲۷ هفتگی داشتم به خاطر آب آوردن ریه و بعضی اعضای دیگه ، تمام آزمایش ها و سونوها تا هفته ۲۳ بدون مشکل بود و بعد اون یهو ریه جنین و شکم و بعدش هم قلبش آب آورد و داخل شکمم ایست قلبی کرد 

هر آزمایشی که لازم بود انجام دادیم حتی جنین رو دادیم آزمایش هیچ علتی براش پیدا نشد 

۹ ماه بعدش مجدد باردار شدم و خداروشکر صاحب اولاد سالم شدم ، بارداری اول و دومم هم سقط شده بود و اون مرده زایی مربوط به بارداری سومم بود و بارداری چهارمم خدا بهم بچه سالم داد