2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غمگینه ولی حقه>>

متاسفانه من تو دوران جوانی کچل شدم خیلی ناراحتم همش گریه میکنم و آهنگای داریوش گوش میدم خیلی ناراحتم خواهرم شما ریزش موتون خوب شد ؟ چون گفتین شما هم مثل من ریزش داشتین ببخشید یک سوال میپرسم الان چند سالتونه ؟ چون من تو هجده سالگی موهام رو از دست دادم 

متاسفانه من تو دوران جوانی کچل شدم خیلی ناراحتم همش گریه میکنم و آهنگای داریوش گوش میدم خیلی ناراحتم ...

ای بابا. درمان نداره برای تو؟ والا فعلا برا من خوب نشده همش میریزه

الان 16 سالمه

هعیی سنی هم نداری🥲

ای بابا. درمان نداره برای تو؟ والا فعلا برا من خوب نشده همش میریزهالان 16 سالمههعیی سنی هم نداری🥲

فعلا دارم یک محلول رو میزنم ولی فکر نکنم خوب بشم بعد دوست داشتم یکم رژیم بگیرم   عزیزم داستان زندگی من خیلی طولانیه من وقتی به دنیا اومدم خیلی لاغر بودم بعد اینکه میخواستم رژیم بگیرم پدر و مادرم به من اجازه نمیدادن رژیم بگیرم بهم میگفتن تو خودت لاغری و از این حرفا من دوست داشتم یک مدل بشم ولی نشد تا اینکه اینقدر استرس کشیدم و حرص خوردم که چرا به من اجازه نمیدن رژیم بگیرم به خاطر همین استرس ها همه ی موهامو از دست دادم خیلی قصه میخورم که حداقل اون زمان که مو داشتم بهم اجازه میدادن رژیم بگیرم تا بتونم به آرزوم که مدل شدن بود برسم  

ای بابا. درمان نداره برای تو؟ والا فعلا برا من خوب نشده همش میریزهالان 16 سالمههعیی سنی هم نداری🥲

فعلا دارم یک محلول رو میزنم ولی فعلا نتیجه نداده فکر نکنم نتیجه بده عزیز داستان زندگی من خیلی طولانیه من وقتی به دنیا اومدم خیلی لاغر بودم و این اندامم رو خیلی دوست داشتم و دوست داشتم رژیم بگیرم که لاغر تر بشم ولی پدر و مادرم اجازه نمیدادن که رژیم بگیرم میگفتم که تو خودت لاغری و نیازی به این کارا نیست ولی من دوست داشتم یک مدل بشم اینقدر حرص خوردم و استرس کشیدم که چرا به من اجازه نمیدن رژیم بگیرم به خاطر همین استرس ها همه ی موهامو یک دفعه از دست دادم درسته پدر و مادرم هستن ولی هیچ وقت اون ها رو نمیبخشم و تو اون دنیا پیش خدا ازشون شکایت میکنم خیلی من رو کتک زدن و آزار دادن فقط به خاطر این که میخواستم یک رژیم بگیرم خیلی به من استرس وارد کردن من رو مریض کردن

عزیزم میشه پیام بدی یکم درد و دل کنیم ؟ حالم خوب نیست

وقتی شکنجه گر تویی شکنجه اشتباه نیست🥲

فعلا دارم یک محلول رو میزنم ولی فکر نکنم خوب بشم بعد دوست داشتم یکم رژیم بگیرم عزیزم داستان زندگی من خیلی طولانیه من وقتی به دنیا اومدم خیلی لاغر بودم بعد اینکه میخواستم رژیم بگیرم پدر و مادرم به من اجازه نمیدادن رژیم بگیرم بهم میگفتن تو خودت لاغری و از این حرفا من دوست داشتم یک مدل بشم ولی نشد تا اینکه اینقدر استرس کشیدم و حرص خوردم که چرا به من اجازه نمیدن رژیم بگیرم به خاطر همین استرس ها همه ی موهامو از دست دادم خیلی قصه میخورم که حداقل اون زمان که مو داشتم بهم اجازه میدادن رژیم بگیرم تا بتونم به آرزوم که مدل شدن بود برسم  

قد و وزنت چنده؟

عزیزم بهت میگم ول به شرطی شما هم مثل اونا به من نگید که وزنم خودش لاغرها چون برای مدل شدن وزنم خیلی باید پایین از این ها می‌بود و در ضمن من بدنم چربی داره و با اینکه وزنم کنه چاقی شکمی دارم قدم ۱۵۳ وزنم چهل