2777
2789
عنوان

دختر دوازده ساله کشته شد

629 بازدید | 20 پست

نی نی یار میدونم تعلیق میکنی ولی و باز گذاشتم تعلیق کنی ولی ده دقیقه اجازه بده کسی که میخوام این ببینه چون باید ببینه

نمیگم کی ولی اشنا بود روز چهار شنبه تقریبا یه ماه پیش یه بچه دوازده ساله رو وقتی داشته از مدرسه بر می گشته می دزده بهش تجاوز می کنه و بچه رو می کشه ببین می تونی تحمل کنی همچین چیزی رو تصمیم با خودته

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان حامیان تجاوز میان میگن چی پوشیده بود

یونیفرم مدرسه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ای خدا لعنت کنه هرکی به بچه تجاوز میکنه

چقد دردناک🥺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
قبلا اشوب میکردن وایرال میکردنالان دیگه میبندن پخشم نمیشه

مشکلی ندارم این برا یکی از کاربرا زدم که میخواد فرار کنه گفتم شاید این ببینه پشیمون بشه

ازچی فرارکنه جریان چیه

خونه شون انگار میخوان به زور شوهرش بدن کتکش میزنن ولی اینطورم بیچاره میشه🥺🙃

خدای من اینا واقعا ذره ای رحم ندارن‌..چجوری دلشون میاد واقعا

حالا که دلشون اومده

خداوند لعنتش کنه بگیرن تیکه تیکش کنن

گرفتن ولی هنوز حکمی نیومده انگار

چند وقت پیش تو شهر ما ی دختر داشت از مدرسه میومد ی ماشین نگه داشت ک بابات فرستادم دختره سوار نشد پیاده شد بگیرع دختره فرار کرد رفت مغزه نزدیک کمک خواست اوضاع بدی شده 

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

چند وقت پیش تو شهر ما ی دختر داشت از مدرسه میومد ی ماشین نگه داشت ک بابات فرستادم دختره سوار نشد پیا ...

یه سال پیشم به دختر۹ساله تجاوز شد این اتفاق اینجا عادی شده انگار ولی اخه برا این اتفاقا زیادی بچه بود🩷💔