2821
2789
عنوان

چخبرا🙃🫠🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 132 پست
جواب پیام بالای این پیامت : من از خدامه والا😍😂😂😂جواب این پیامت: سبکه چیه؟😐😂😂 عروسی واسه رقصید ...

والا ماداریم ازین حرفا 😔🤧 

ای جااان😍😍   کلی پسر داریم  درحال درس خوندنن یکیشو میدیم بت  😊😁

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

نه دیگه به طومارام برخورده تا دوکلمه مینویسم اژیر قزمر به صدا در میاد هشدار میدن 😐😁😂 بی شوخی ت ...

وااای فدات بشم به دل نگیر🤦‍♀️😂

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای فدات بشم به دل نگیر🤦‍♀️😂

نشی گلم😘😊

نه بابا  فدا سرت  ولی دو کلمه بنویسم زود نگا میکنم  زیاد نشه 🤣

نشی گلم😘😊نه بابا فدا سرت ولی دو کلمه بنویسم زود نگا میکنم زیاد نشه 🤣

خخخخخ بازم ببخشید 😂

البته ک میخوندم همه شو😘

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

خخخخخ بازم ببخشید 😂البته ک میخوندم همه شو😘

عه بقول ومپی  گولم نمال 🤣🤣🤣مهم اینه  همیشه روبرا باشی کافیه 😊

عه بقول ومپی گولم نمال 🤣🤣🤣مهم اینه همیشه روبرا باشی کافیه 😊

فدات💖💖💖

عای چل ته هاتیه کچه ته نظری بویی ها اخه ته خوش شَری دکه 😉😁 خده ته سلامت کتن گلامن😊🤗

خده فکر بگم نفرِ آنا م گرتی😂😂😂😂😂

ازژی ویروس جدید گرتیمه 😐🤌

خده از رسما دمرم😪

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس 

خده فکر بگم نفرِ آنا م گرتی😂😂😂😂😂ازژی ویروس جدید گرتیمه 😐🤌خده از رسما دمرم😪

نه نه بیخد کرنه  ما او کِنَه  امه جاره دیژی ترور کن 🤣😈

ویروس😪  ادی هه همو دَرا هیه دا خده سلامتیه بدتَه تَه  رحا من😘😊

2825
2823
2791
2779