من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خوشبحالت میره اونجا 😁من از قدیما یکم شکمو پهلو مونده ولی این مدت یکم کمتر شده من خیلی میوه دوس ...
من میوه دوست ندارم
ب شدت هله هوله خورم😶
یکی باید پیدا کنم پایه رژیم ی ۵ تایی کم بشم ۶۰
🧜♂️هیتلرمخوبهولیمنعاشقباپنبهسربریدنهایچرچیلم🧜♂️ زندگی میکنم با قوانین خودم✌ 🧜♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜♂️ با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕
بگووو پس از چیه 😐😐 اونا ک سمن بخدا عاشقشونما ولی باترس میخورم فقط میوه هاااا هر روز برام جعب ...
بلکی منم بتونم
هی بیا پی وی طومار بنویس شاید تونستم😂😂😂😂
🏃🏼♀️🏃🏼♀️🏃🏼♀️🏃🏼♀️🏃🏼♀️🏃🏼♀️🏃🏼♀️🏃🏼♀️🏃🏼♀️
🧜♂️هیتلرمخوبهولیمنعاشقباپنبهسربریدنهایچرچیلم🧜♂️ زندگی میکنم با قوانین خودم✌ 🧜♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜♂️ با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕