صرفاجهت_دردودل مدیر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1561 عنوان آهنگ شاد برای خز پارتی | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 17 پست هفته ی دیگه دوستامو میخوام دعوت کنم و تممون خز پارتیه و دنبال آهنگ شاد و خنده دار برای مهمونیم میخوام کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️ 1404/08/15 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صرفاجهت_دردودل مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1561 دورت بگردم من ...ائمه احترامشون واجبه من خودم مذهبی نیستما اما خب درباره ائمه نمیشه چیزی گفت اخه من اولش گفتم هفته دیگه تا اون موقع که مهمونی میخواک بگیرم این ایام تموم شده اما یکسری میان این چیزا رومیگن حال ادمو با حرفاشون بد میکنن کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️
nela7713 عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 3536 اخه من اولش گفتم هفته دیگه تا اون موقع که مهمونی میخواک بگیرم این ایام تموم شده اما یکسری میان این چ ... قربونت بشم من ناراحت نشو عزیزم ... شهادت که تموم شد مهمونیتو بگیر چه ایرادی داره 😍 درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮💨
صرفاجهت_دردودل مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1561 قربونت بشم من ناراحت نشو عزیزم ... شهادت که تموم شد مهمونیتو بگیر چه ایرادی داره 😍 چقدر مهربونی 🥰 کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️