2777
2789

💐💐 جهیزیه عروس 2️⃣5️⃣ میلیاردی ایرانی ‼️‼️ 💐💐

●●● یک ویدیویی توی سوشیال مدیا توی اپلیکیشن اینستاگرام و تلگرام و وب سایت های ایرانی و خبرگذاری های گزارشی رپورتاژی و پاپاراتزی ووو ••• هستش راجع موضوع و محتوایی جهیزیه عروسی که بیست و پنج میلیاردی 2️⃣5️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ که توی کلانشهر تتههرراانن چیدندیدن توی کوچه و خیابون و پیاده روی اپارتمان و ساختمان ها و آنقدرم تجهیزات و اثاثیه افتضاح و عهد دقیانوسی و بوقی و خیارشورشاهی و مش سفدواللهی و مشتی الممدلی شاهی معدوم و منسوخ و پلمپ شده مرجوعی و برگشتی و استردادی زشت و کریه هستش انگار برای ببخشید و پوزش میطلبم که میگم اما پیرزن و مادربزرگ های کهنسال سالمندان و اسایشگاه خریدی یا از سسممسساارریی و عتیقه فروشی ششصد میلیارد سال پیش ماموتی و دایناسوری اوردن و اپاچی و ایچی شیاد و شارلاتان و کلاش و قلاش و قالتاق از شهروندان و همشهریان اونارو دزدیدن و چاپییدن و قاپییدن و دپو و انبار کردن و داداردودور توی شیپور و کرنا عربده کشی و جیغ کشی میکنن مثل جارچی و دودورچی ها که پوزپوزی و شعافگری کنن که اکثرا افراد پیسکولوژیکی و سادیسمیکی و خودشیفتگی هستن و هیچکسی نیستن میخوان مثلا چشم حسود ها رو کور کنن و بسوزونن و بچزونن و قلل قلل بجوشونن و دربیارن و عقده گشایی کنن بجای اینکه به دکتر و پزشک روانپزشک مراجعت و میتینگ کنن و ویزیت بشن یا برای رپورت و آگهی های پروپاگاندایی تبلیغاتی هست برای تبلیغ اون سمساری و فروشگاه و مرکز خرید ووو ••• یا به قصد اظهارنظر و کامنت کشیدن از جنسیت مرد و زن و مونث و مذکر و یا هر قصد و قرضی داشته باشن که بخوان زندگی زناشویی زن و شوهری و همسری رو جججهههنننممم کنن و به طلاق و طلاق کشی بکشونن و یه سایتی کامنتهاش و اظهارنظرهاش توجهم رو به خودش متوجه معطوف کرد بنام •••چچ•••یی••• دد •••اا•••نن•••ههه••• که همه شهروندان و همشهریان تایپ و یادداشت کرده بودن که ججههییززییهه ععررووسسیی که شما گذاشتین رو موسسات و سیستم و دفتر و شرکت و کمپانی و کمپین و کمیته های امدادگری به عروس و داماد ها میدن و زندگی های زناشویی رو از هم نپاشونین و مردم رو مثل موش و گربه به جوون همدیگه نندازین و انسانها رو نرنجونین و نچزونین و باعث قشقرق و تشویش نشین و توی این معییشت و حقوق و درامد و مصیبت و مشقت و مخمصه و پاپوش و فلاکت و نکبت و الاخون والاخونی و دنگ و فنگی پیشبینی نشده که هیچ چیزی توش استیبیلیتی و تثبیتی نداره وووو •••• جوون ها و عروس و داماد ها بزور میتونن اپارتمان و ساختمان و اتومبیل و نفقه و مهریه و تالار تشریفاتی و سیسمونی و بیمارستان زایمان وووو •••••• اورژانسی و امبولانسی تعبیه و تهیه میکنن نیایین نمک روی زخمشون بپاشین و تیشه بهشون بزنین و باید تگ و سنجاق و ضمیمه کنم که اینا آگهی تبلیغاتی سمساری و فروشگاهی به روش بلاگری و اینفلوئنسری مارکتینگی هستش و برای کامنت و اظهارنظر یادداشت کردن هست و جوون هایی که عروس و داماد شدین که زنده و سلامت و خوشوقت باشین اینا همش رنتی و کرایه ای و استیجاری دربستی هست و زندگی تونو بخاطر اینها ایست و متوقف نکنین !!!! ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••