تیه_کآل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1128 عنوان میخوام برم دادگاه نامه بگیرم برا ازدواج 82 بازدید | 10 پست پدرم ک راضی نمیشه قصدشم اینه ک میخواد فقط زندگی منو خراب کنه و همین خیلی زورگوعه و حرف باید حرف خودش باشهمنم ی بار زندگی میکنم بیام صلاح زندگیمو بدم دست کسی ک صلاح خودشم نمیدونه و مامانمو خون ب دل کردع! کسی میتونه راهنمایی کنع؟ بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱 1404/08/15 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31178 چند سالته من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24835 گمونم بستگی به سن شما تحصیلاتت شغلت و دلایل مخالفت پدرت و شرایط پسر داره همه اینا در رای قاضی تاثیر داره
تیه_کآل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1128 چند سالته ۲۳ بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31178 ۲۳ اون آقا قراره باهاش ازدواج کنی کامل میشناسی من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
تیه_کآل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1128 اون آقا قراره باهاش ازدواج کنی کامل میشناسی بله کاملاخود پدرم هم میشناسه بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20735 آره میتونی برو دادگستری وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31178 بله کاملاخود پدرم هم میشناسه خو پس میتونی بری ولی سعی کن راضی شوند کنی خانوادتون بالاخره اونا پدرومادر هستن پشتوانه تو هستن من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
تیه_کآل مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1128 خو پس میتونی بری ولی سعی کن راضی شوند کنی خانوادتون بالاخره اونا پدرومادر هستن پشتوانه تو هستن مادرمو ک جونمم براش میدم بگه نه عمرا روحرفش حرف نمیزنم ولی مامانمم راضیه فقط پدرم ک اصلا واست نگم از اخلاقش و طرز فکرش... بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31178 مادرمو ک جونمم براش میدم بگه نه عمرا روحرفش حرف نمیزنم ولی مامانمم راضیه فقط پدرم ک اصلا واست نگم از ... خدا مادرتون برات نگه داره عمر طولانی باعزت داشته باشه خب با سیاست پدرتون راضی کنید بزار فردا هرچی شد پدرت پشتت باشه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
bibak44 عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 709 مادرمو ک جونمم براش میدم بگه نه عمرا روحرفش حرف نمیزنم ولی مامانمم راضیه فقط پدرم ک اصلا واست نگم از ... چرا با یه بزرگتر که پدرت ازش حرف شنوی داشته باشه صحبت نمیکنی تا با پدرت صحبت کنه راضی کنه پدرتو