2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلارفتاراش طبیعی نیست شایدم راست بگه هاولی یکم عجیب نیست دوروز پیش عکس نصاب لباسشوییشم گذاشت ولی عکس شوهرش رونمیتونه چون خوشش نمیاد!🙄

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

خیلیا میگن الکیع و کلن کلاهبرداره

برعکس ظاهرش بشدت دختر زرنگ و موذی هست 

البته ادمای ساده‌پیشرفت نمیکنن باید زرنگ‌باشن دروغ بگن شو کنن حاشیه درست کنن تا پیشرفت کنن .بنظرم حق دارن ظاهر و باطنَشون یکی نباشه 

اصلارفتاراش طبیعی نیست شایدم راست بگه هاولی یکم عجیب نیست دوروز پیش عکس نصاب لباسشوییشم گذاشت ولی عک ...

حاشیه دروغ میزنن بخاطر کارشون مجبورن ظاهر و باطن متفاوت داشته باشن 

حاشیه دروغ میزنن بخاطر کارشون مجبورن ظاهر و باطن متفاوت داشته باشن

خیلیم سراین قضیه بهش گیردادن ولی گردن نمیگیره وفعلاسفت وسخت زن یاشاره!تبلیغ هاشم زیادشده قبلاببعی نشونمون میداد میرفت کوه ودشت تبلیغ روکه نی نی سایت ازهمه جابیشتر داره دیگه بی نیازیم😂🐒

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

از نزدیک میشناسیش؟

نه قبلا دنبالش میکردم 

چند بار شوهرم دیدش گفتم‌سادس گفت ظاهرش سادس  باطنش نه زرنگ که تونسته تو قضای مجازی رشد کنه وگرنه نمیتونست 

البته شوهرم بشدت موافق اینه دخترا گاگول نباشن و زرنگ‌باشن 

خیلیم سراین قضیه بهش گیردادن ولی گردن نمیگیره وفعلاسفت وسخت زن یاشاره!تبلیغ هاشم زیادشده قبلاببعی نش ...

باید زرنگ‌ باشه وگرنه موفق نمیشه 

دنیا جای ساده ها و گاگولا نیست  جا میمونن