2777
2789
عنوان

کمک😭

269 بازدید | 41 پست

بچه ها رفتم با یک دعا نویس معروف صحبت کردم از سیر تا پیاز مشکلاتم و گفت بدون اینک خودم چیزی بگم بهش همون اولم ک س کتاب و باز کرد گفت سحر و جادو شده همسرت و بخاطر همینه این رفتار میکنه گفت از همون اول ازدواجتون اینکارو کردن و ۳ ماه پیش دوباره تمدید کردن این سحر و جادو رو 

جالا میگه بیا تا باطل سحر انجام بدم هزینه اشم خیلی نیستا ولی نمدونم انجام بدم ندم این خانم خیلی معروفه ولی یکی از دوستام همین کارو پیشش انجام داد میگه خیلی جواب نگرفتم نمدونم الان چیکار کنم 

شوهرمم از همون روزم ک منو گذاشت مم یه پیامایی میدادم ک مثلا یه جرقه ای چیزی باشه ولی اون پیام داد خیالت راحت باشه میخام ازت جداشم 

حالا به نظرتون واقعا زندگیمون سحر و جادو شدا تا همسرم بهم محبت نکنه چیکار کنم توروخدا کمکم کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کع سحر و جادو شدید باید برسی بشه اینجوری که نمیشه چیزی گفت 

فرض میذاریم واقعا سحر شدید خب باید باطلش کنید 

برای بطلان سحر ناس و فلق زیاد بخونید 

و دستورالعمل تو مفاتیح هست برای بطلان سحر اون انجام بدید 

صدقه روزانه بدید 

با همینا رفع میشه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

تو قرن ۲۱ واقعا دیگه......

منم مثل شما فک میکردم حال روحیم داغون مشاور روانپزشک ‌خوب نشدم که نشدم

آجیم میگفت بیا ببرمت پیش دعا نویس مسخره ش میکردم ودر آخر آجیم گریه کرد گفت بخاطر من توروخدا

یه قرآن بسیار قدیمی داشت در قرآن برام باز کرد گفت چشم زخم مادر ودختری شدی(بعد فهمیدم بخاطر خاله م دختر خاله م بوده)

خونمو کلی تغییر دادم و...واقعا حالشون خراب شد وبعد دوماه من دچار مشکل روحی شدید شدم

دعام واسم نوشت و50هزار ازم گرفت وخوب خوب شدم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

خوب شده بودید به چنین مزخرفاتی باور نداشتید

نه پس تو عقب مونده خوبی 

به قرآن خدا میگی مزخرف؟؟؟

بیین تو چه شرایطی قرار بگیری که پناه ببری همون قرآن

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔