2777
2789
عنوان

دل نوشته

23 بازدید | 0 پست

سلام عزیزم

الان درگیر شدی. یعنی داری تصور می‌کنی دیگران چه فکری درباره‌ی تو دارن، بدون اینکه واقعاً بدونی. ذهنت سعی می‌کنه از نشانه‌های خیلی کوچیک، مثل لحن یا نگاه دیگران، نتیجه‌های بزرگ بگیره. اما یادت باشه، این فقط توئه، نه واقعیت بیرونی.

تو نمی‌تونی افکار دیگران رو بخونی، همون‌طور که اونا هم نمی‌تونن ذهن تو رو بخونن. ذهن‌خوانی باعث می‌شه احساس ترس، اضطراب یا خجالت درونت بیشتر بشه، چون فکر می‌کنی همه دارن قضاوتت می‌کنن. ولی در بیشتر مواقع، مردم اون‌قدر درگیر خودشون و زندگی‌شون هستن که حتی متوجه چیزایی که تو نگرانشی نمی‌شن.

نفس عمیق بکش، فاطمه.
آروم بشین و از خودت بپرس:
«من از کجا مطمئنم که این فکر درسته؟ آیا مدرکی دارم؟ یا فقط دارم حدس می‌زنم؟»
وقتی این سؤال رو می‌پرسی، به ذهنت یاد می‌دی بین واقعیت و برداشت شخصی تفاوت قائل بشه.

اگر کسی ساکت بود، لزوماً به این معنی نیست که از تو ناراحته.
اگر کسی بهت نگاه نکرد، به این معنی نیست که تحویلت نگرفت.
اگر کسی جواب پیام رو دیر داد، شاید فقط درگیر بوده.

ذهن ما گاهی با ما بازی می‌کنه، مخصوصاً وقتی خسته یا نگرانیم.
پس مهربون باش با خودت، و بدون که این افکار، فقط افکارن — نه حقیقت.
تو امنی، فاطمه.
نیازی نیست این‌قدر بترسی.
ذهن‌خوانی فقط یه تله‌ی فکریه، نه واقعیتی درباره‌ی تو یا دیگران.

به جای حدس زدن، سعی کن بپرسی، گفت‌وگو کنی، یا فقط اجازه بدی ذهنت آروم بشه.
یادت باشه: آرامش از اعتماد به واقعیت میاد، نه از کنترل ذهن دیگران. 🌸

دوست دارم متاسفم لطفامنوببخش متشکرم 🌸🩷

دوست دارم متاسفم لطفامنوببخش متشکرم 🩷🌸

دوست دارم لطفا منو ببخش متاسفم 🌸🩷

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞