2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوکه 😔

835 بازدید | 57 پست

سابقه خیانت داشته پارسال همین موقع ها که من یک هفته قبل عید فهمیدم ولی انکار کرد با اینکه من مطمئن بودم و هستم 

دو ماه پیش هم شک کرده بودم گفتم یه شب تا صبح داشتیم همو می‌زدیم و دعوا میکردیم ولی گوشیشو نداد که مطمئن بشم گفت اگه بدم همین الان جمع میکنم میرم برای همیشه تو به من اعتماد نداری 

مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوتا شماره هست که همش زنگ میزنه ولی رد میده 

الان داشتیم ناهار می‌خوردیم زنگ خورد فورا بلند شد گفت من برم کار فوری دارم 

همینکه رفت بیرون گوشیش مشغول شد 

از من به تو نصیحت چیزی رو که نمیتونی تغییر بدی و کنترل کنی بهش فکر نکن مگر این که بتونی چیزی رو تغییر بدی یا تحت کنترل دربیاری

وگرنه تو نابود میشی نه اون

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چرا تو اونو بخاطر کاری بخشیدیکه اگه خودت همونو انجام میدادی ازت متنفر و جدا میشد؟

من ؟ 

اگه من بودم تیر بارونم میکرد درس عبرت بشم برای آیندگان