هزاربار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 8114 عنوان چند بار بی بی چک زدین 142 بازدید | 10 پست خانمای عزیز ، بعد از اینکه چند روز از موعدتون گذشت ، چند بار بی بی چک زدین تا مثبت شدنش رو دیدین؟ بی بی چکتون اول منفی بوده و بعد چند روز مثبت شده باشه مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱 1404/08/15 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50478 یه بار زدم بعدش که مثبت شد رفتم ازمایش دادم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خیارشوررررررررر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 6144 اولی دو روز قبل موعد زدم مثبت شددومی فردای موعدم خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی...
هزاربار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 8114 یه بار زدم بعدش که مثبت شد رفتم ازمایش دادم خوشبحالت ، من یازدهم باید پری میشدم ، نشدم، سینزدهم بی بی زدم منفی شد ، نمیدونم بازم بزنم یا نه مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱
هزاربار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 8114 اولی دو روز قبل موعد زدم مثبت شددومی فردای موعدم خوشبحالت ، من یازدهم باید پری میشدم ، نشدم، سینزدهم بی بی زدم منفی شد ، نمیدونم بازم بزنم یا نه، چیکار کنم بنظرتون مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50478 خوشبحالت ، من یازدهم باید پری میشدم ، نشدم، سینزدهم بی بی زدم منفی شد ، نمیدونم بازم بزنم یا نه صبر کن چند روز اگر نشدی باز بزن بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هزاربار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 8114 صبر کن چند روز اگر نشدی باز بزن ممنونم مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱
خیارشوررررررررر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 6144 خوشبحالت ، من یازدهم باید پری میشدم ، نشدم، سینزدهم بی بی زدم منفی شد ، نمیدونم بازم بزنم یا نه، چی ... منم کلی دردسر کشیدم دوا درمون کردم تا بزور باردار شدم،بی بی چک خطا ش خیلی پایینه انشالله ماه بعد باردار میشی خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی...
هزاربار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 8114 منم کلی دردسر کشیدم دوا درمون کردم تا بزور باردار شدم،بی بی چک خطا ش خیلی پایینه انشالله ماه بعد بار ... اینقد نگرانم خواهر ، خانواده ها خیلی اذیتم میکنن ، به هرحال ممنونم ازت مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱
خیارشوررررررررر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 6144 اینقد نگرانم خواهر ، خانواده ها خیلی اذیتم میکنن ، به هرحال ممنونم ازت چند وقته عروسی کردی و اقدامی؟ چرا اجازه دخالت به خانواده میدین خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی...
98dellli عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 148 من پنج روز از موعدم گذشته بود اصن فکرشم نمیکردم باردار باشم بی بی زدم نصفه شب سریع زیر 30 صانیه دوخط مثبت شدرفتم از دادم بتام هزارو خورده ایی بودانشالله ک ب مراد دلت برسی عزیزم