2789
عنوان

بانک مهر

186 بازدید | 18 پست

سلام دوستان کسی از بانک مهر وام گرفته من معدل حساب میزنم 50 تومن بهم وام میداد دیشب الان که درخواست میزنم 29 تومن شده چرا اینطوری شده باید چیکار کنم 

تاریخی که دیشب انتخاب میکردی رو انتخاب کن

بازه زمانی قبلی رو بزن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه نظر سنجی کیف تاپیک آخرم شرکت کنید 

میخوام تا عصر سفارش بدم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تاریخی که دیشب انتخاب میکردی رو انتخاب کنبازه زمانی قبلی رو بزن

همین کارو میکنم همون بازه رو میزنم اما نمیشه میخام انتقال هم بدم امتیازو باز میزنه شماره حساب درست نیست 

همین کارو میکنم همون بازه رو میزنم اما نمیشه میخام انتقال هم بدم امتیازو باز میزنه شماره حساب درست ن ...

برا انتقال امتیاز امتیازو کم میکنه

منم یادمه انتقال دادم کمتر شد ولی خودت بگیری همونه

شماره حساب شاید اشتباه داده بهت

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
از 1402 میزنم همون بازه که همیشه میزدم

بانک پدر سوخته برو شعبه ببین چی میگن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

برا انتقال امتیاز امتیازو کم میکنهمنم یادمه انتقال دادم کمتر شد ولی خودت بگیری همونهشماره حساب شاید ...

ن ب شماره حساب همسرم میزنم دقیقا جلو رومه ولی هی میزنه نادرست ،،،جدی کم میشه نمی‌دونستم خب الان اون معدل حساب رو ک می‌زنم 50 تومن میشه حالا میخام اونو بگیرم اما نمیشه موندم چیکار کنم