2777
2789
عنوان

شمارو قسم به خانم زهرا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 41 پست
عزیزم تو یه اتاق ۳۵ متری زندگی میکنم بهارخواب پدرشوهرم تا خونمونو تحویل بدن موقت اینجاییم چرا خواهر ...

حق داری واقعن

انشالله رفتی خونه خودت یه اتاق خواب بزار درش رو همیشه قفل کن تمیز باشه 

خدا انشالله با یه فرزند سالم و صالح دلت رو شاد کنه 

الهی امین

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

فداتشم قلبم خیلی ممنون از دعای قشنگت نه هنوز جنسیتش معلوم نیست سره پسرم سیزده هفته گفتن ولی اینبار ب ...

درکت می کنم خدا به منم مثل شما یک فرشته بی بال داده که نور چشم ماست بعد اونم مثل اینکه خدا دیگه دوست نداره بهمون نی نی بده سعی کن آرامش داشته باشی  بسپربه خدا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داری واقعنانشالله رفتی خونه خودت یه اتاق خواب بزار درش رو همیشه قفل کن تمیز باشه خدا انشالله با ی ...

آره عزیزم همین فکرو دارم یه اتاقو درشو قفل میکنم نره توش اونجا رو اتاق نمازم میکنم

درکت می کنم خدا به منم مثل شما یک فرشته بی بال داده که نور چشم ماست بعد اونم مثل اینکه خدا دیگه دوست ...

الهی فداتشم خواهر با تموم وجود درکت میکنم مشکل بچت چیه چند سالته اقدام کردی؟

الهی فداتشم خواهر با تموم وجود درکت میکنم مشکل بچت چیه چند سالته اقدام کردی؟

۴ماهگی تومور داشت عمل کردیم بعدش دیگه نه حرف زد نه راه رفت ولکن هیچی وتشنج می کنه دخترم ۷سالشه ما ۴ساله اقدام کردیم ولی....

۴ماهگی تومور داشت عمل کردیم بعدش دیگه نه حرف زد نه راه رفت ولکن هیچی وتشنج می کنه دخترم ۷سالشه ما ۴س ...

عزیزم انشالله خدا خودش بچتو شفا بده دکتر زنان برو قرصهای تقویتی میده باردار میشی خودت چند سالته