2777
2789
عنوان

ویژگی های خوب همسرتون چیه

155 بازدید | 8 پست

همسر خودم خیییلی ویژگی خوب داره ولی من خودم بدم چون ویژگی های بدشو فقط میبینم ...

مثلا پول داشته باشه تو خرج کردن کم نمیزاره اصلا ....یا نمیزاره چیزای ارزون بخرم ....همیشه پیش خانوادش و همه ازم دفاع میکنه ....خیلی کار میکنه پولای کارشم میدع دست من ...

نمیزاره چیز سنگین بردارم از پدر بودنش نگم که ماشالله بهترینه برای بچه هام .....قهر هم بکنیم میدونم خودم مقصرم ولی خودش میاد معذرت میخواد .....ولی من اخلاقم بد یعنی سمیم هااااا غر غر همش ...شلخته ....اصلا غذا خوب نمیزارم جلوش بی حالم .......خودم میخوام تعغیرر کنم گاهی جوگیر میشم سنگ تموم میزارم بعدش میگی باز ول رفتم ...😭😭😭از خودم بدم میاد یه دعوای کوچیک و صد بار کشش میدم پیش همه هم قهر میکنم دهن لقم هستم😰😰😰😰😰خیلی بیش از حدم مهربونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد خوبیه ولی فک نکن تا ابد اینجور میمونه همین که ایرادای خودت و قبول داری خودش نصف راه و رفتی دیگه کم کم تغییر بده خودت و مثلا بگپ هقته پنج شیش بار غذای خوب درست میکنم بعد یکی یکی بقیه رم درست کن همه با هم نمیشه زمان بده ولی همیشه به فکر اصلاح خودت باش‌‌

خب این که میدونی این اخاقت بده خیلی خوبه حالا سعی کن اصلاحش کنی

خیلی تلاش میکنم مشخصه اصلا اخلاقم بده میدونم داغونم اعتماد به نفسمم هوااایی میره بالا همش ...ولی تمام تلاشم میکنم عوض کنم خودمو دوست دارم تغیر کنم ولی سخته لعنتی 

خیلی تلاش میکنم مشخصه اصلا اخلاقم بده میدونم داغونم اعتماد به نفسمم هوااایی میره بالا همش ...ولی تما ...

سخته ولی شدنیه همین ک شما دوست داری تغییر کنی نصف راه و رفتی تیکه تیکه شروع کن

کاربریgirl_lorهستم اکانتم تعلیق شده🥲🙄

شوهرم اهل خاله زنک‌بازی و حسادت و‌رقابت نیست 

تو فامیل و اشنا دوبهم زنی نمیکنه که همرو به جون هم بندازه و از اب گلالود به نفع خودش ماهی بگیره 

برای کسی نقشه نمیکشه 

پشت زنا حرف نمیزنه کلا زنستیز نیست

خودشو جنس برتر نمیدونه هر چی برای زنا بد بدونه برای مردا هم‌بد میدونه 

به زنی که بافرهنگ و اجتماعیه نمیگه خراب یا فکر نمیکنه اون‌زن داره بهش نخ میده توهمی و‌خودشیفته نیست