2777
2789
عنوان

درسته که لرا

585 بازدید | 55 پست

خیلی غیرتین ولی در عوض به شدت کینه ای هستن ؟ با 3 نفرشون در ارتباط بودم هر سه تاشون کینه ای بودن خیلی ، میخوام بدونم این قضیه واقعا درسته ؟

قصدم بی احترامی نیست پس مراقب حرفاتون باشید فقط یه سوال در کمال احترامه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین عزیزم کینه ی بودن یه ویژگیه تو حتی تو خانواده ی خودت میبینی دونفرتون کینه ایه دونفر نیست دیگه تو خانواده ب این کوچیکی راجب قوم ها ک اصلا نمیشه همچین نظر داد اونم لر چون واقعا قوم بزرگیه ولی غیرتی و هستن اره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من لرم خیلی غیرتین چه دختر چ پسر

به به دختر لر زیبااا . اره غیرتیشو میدونم ولی کینه ای بودن چی ؟ کینه ای هستید خیلی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین عزیزم کینه ی بودن یه ویژگیه تو حتی تو خانواده ی خودت میبینی دونفرتون کینه ایه دونفر نیست دیگه ت ...

مرسی قشنگم . افتخار میکنم که تو جامعه با لر های غیرتی و دوست داشتنی و بقیه قومیت ها زندگی میکنم . بمونید برامون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نخیر عزیزم مردم ایران همه یه شکل و یه جورن به نظر من

مرسی عزیزم بله حق با شماست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به به دختر لر زیبااا . اره غیرتیشو میدونم ولی کینه ای بودن چی ؟ کینه ای هستید خیلی ؟

عزیزم کینه ای بودن زیاد نمیشه به قومیت تعمیمش داد 

اما اره کینه ای ان و فراموش نمیکنن 

ولی خب خیلی بخشنده هم هستن

....

عزیزم کینه ای بودن زیاد نمیشه به قومیت تعمیمش داد اما اره کینه ای ان و فراموش نمیکنن ولی خب خیلی بخش ...

مرسی عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایا همه لرا این مدلین ، دوران دبیرستان دوستم خودش لر بود ارزداج کزد لرستان خیلی اذیت می شد بعد رفت که رفت نه خبری نه چیزی ، همیه می گفت شوهرم دوست نداره با کسی دوست باشم ،ایلی ساله ازش می گذره ، کینه ایی بودن بارها دیدم ، کینه ایی بودنشون بدتره ه ، 

غیرتی بله هستن 

ولی کینه ای نهههههه اصلااااا😂😂😂😂

فامیل ما دایی خواهر زاده رو با تیر زد خواهرزاده شکایت کرد دیشب گرفت الان با هم خوبن تو عروسیا همو شواش میکنن😂😂😂😂

فقط حق خودشونو میگیرن