خیلی غیرتین ولی در عوض به شدت کینه ای هستن ؟ با 3 نفرشون در ارتباط بودم هر سه تاشون کینه ای بودن خیلی ، میخوام بدونم این قضیه واقعا درسته ؟
قصدم بی احترامی نیست پس مراقب حرفاتون باشید فقط یه سوال در کمال احترامه
فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم
ببین عزیزم کینه ی بودن یه ویژگیه تو حتی تو خانواده ی خودت میبینی دونفرتون کینه ایه دونفر نیست دیگه تو خانواده ب این کوچیکی راجب قوم ها ک اصلا نمیشه همچین نظر داد اونم لر چون واقعا قوم بزرگیه ولی غیرتی و هستن اره
به به دختر لر زیبااا . اره غیرتیشو میدونم ولی کینه ای بودن چی ؟ کینه ای هستید خیلی ؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم
ببین عزیزم کینه ی بودن یه ویژگیه تو حتی تو خانواده ی خودت میبینی دونفرتون کینه ایه دونفر نیست دیگه ت ...
مرسی قشنگم . افتخار میکنم که تو جامعه با لر های غیرتی و دوست داشتنی و بقیه قومیت ها زندگی میکنم . بمونید برامون
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نخیر عزیزم مردم ایران همه یه شکل و یه جورن به نظر من
مرسی عزیزم بله حق با شماست
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم کینه ای بودن زیاد نمیشه به قومیت تعمیمش داد اما اره کینه ای ان و فراموش نمیکنن ولی خب خیلی بخش ...
مرسی عزیزدلم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایا همه لرا این مدلین ، دوران دبیرستان دوستم خودش لر بود ارزداج کزد لرستان خیلی اذیت می شد بعد رفت که رفت نه خبری نه چیزی ، همیه می گفت شوهرم دوست نداره با کسی دوست باشم ،ایلی ساله ازش می گذره ، کینه ایی بودن بارها دیدم ، کینه ایی بودنشون بدتره ه ،