2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس داری 

منم این روزا رو داشتم الان دیشب با دوستم رفتیم تو کوچشون کار داشتیم ما تو ماشین بودیم یهو پرید بیرون از تو خونشون من رومو اونور کردم هیچ حسی نه تپشی نه لرزشی در من رخ ندادولی دوستم نگاهش میکرد گفت خوب نگاهمون کرده رفته 

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

نه عزیزم طبیعی 

بعد چند وقت دیدیش ؟ 

اونم متوجه تو شد؟

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

آره عزیزم طبیعیه .اصلا احساس خودتو سرکوب نکن .حتی اگه هنوز فکر میکنی ته قلبت بهش احساسی داری بپذیر ولی باخودت منصف و صادق باش ،اگه قبلا ضربه خوردی ازش قطعا بازهم میخوری پس به هودت احترام بذار🍀

اصن دلم هری ریخت پایین

چند وقته کات کردین 

من دو ماه اول چشمم تو خیابون میچرخید به پلاکای ماشینا نگاه میکردم اون سر خیابون میدیدمش دلم هری می‌ریخت ضربان قلبم میرفت بالا 

ولی الان از بغلشم رد بشم هیچ به هیچی

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

اره اول اون منو دید اصن .من یهو نگام خوردبعد یه دو هفته اینا

عادی عزیز دلم 

یهو آدم شک میشه 

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

عادی عزیز دلم یهو آدم شک میشه

دوس دارم گریه کنم

اونباری که دیدمش داشت با یه دختره میخندید خیلی دوس داشتم فیس دختره رو ببینم چه شکلیه 

من وایسادم منو نمیشه کشت