2777
2789
عنوان

اضطراب و ترس بی دلیل

239 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها صبحتون بخیر 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

من یه مشکلی دارم اونم اینه که اگر بخوام هر جا برم استرس دارم ترس دارم هی فکر میکنم قراره یکی یه حرفی بهم بزنه یا یه اتفاق بدی بیفته (اینکه میگم یه اتفاق بد یعنی مقصر اون اتفاق من نباشم و این اتفاق در حضور من بیفته)

الان یک نمونه اش میخوام برم خونه دایی مادرم 

خانواده خیلی خوب و محترمی هستن اصلا باهم دوستیم و این نیست ک بگید با هم خیلی سرد یا خشک رفتار کنیم خیلی بگو و بخند و شاد و خلاصه خیلی باحاله یعنی توی خونه هم رفت و آمد داریم و خیلییی صمیمی هستیم (اتفاقا وقتی اونا هم میخوان بیان خونه ما من اصلا استرس و اضطراب و دلهره ندارم)

و فقط وقتی میخوام برم مثلا بانک و اداره ها و یا خونه اقوام و خاله و دایی  یا اصلا باشگاه ک میخوام برم انقدر نگاه میکردن توی باشگاه بودم و اضطراب میگرفتم هفته بعدش نرفتم 

من چیکار کنم ؟

گفتن کتاب بخون یک سری کتاب معرفی کردن خوندم بهتر شدم واقعا با خوندن کتاب ها ولی باز همون مثل قبلا ها میشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوریم همیشه البته من کلا آدم درونگراییم

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

یا خیلی رو خودت کار کن روانشناس برو صحبت کن ورزش کن یوگا انجام بده یا اینکه برو پیش روانپزشک دارو میده بهت و درکنارش یوگا انجام بده 

من خودم تحت درمانم و بشدت هم راضی شدم از زندگیم دکترمم از دکتر ساینا پیدا کردم یه شهر دیگس تلفنی یا پیام صحبت میکنیم خدا ازش راضی باشه الهی

میخام ی روز برم شهری ک هست و یه هدیه خفن ببرم ازش تشکر کنم فقط😍

یا خیلی رو خودت کار کن روانشناس برو صحبت کن ورزش کن یوگا انجام بده یا اینکه برو پیش روانپزشک دارو می ...

خدارو شکر عزیزم 🥰

ولی من یوگا هم انجام دادم مدیتیشن هم انجام دادم 

ولی تاثیری نداشت 

ولی بازم ممنونم حتما دکتر رو میرم چون دارم رسما روانی میشم 

خدارو شکر عزیزم 🥰ولی من یوگا هم انجام دادم مدیتیشن هم انجام دادم ولی تاثیری نداشت ولی بازم ممنونم ح ...

من الان بخام دکتر معرفی کنم بهت مردم میگن داری تبلیغ میکنی و داستان میشه...

خیلی خیلی حواست باشه ب دکتری ک انتخاب میکنی هردکتری خوب نیست

من قبلا یجا رفتم رسما بدبختم کرد با داروهای مسخره ای ک داد

چرا عزیزم از قضاوت شدن میترسی؟

نه اصلا 

ولی همش اضطراب و دلهره دارم ک میخوام برم جایی 

بعضی وقت ها انقدر استرس میگیرم ک حالت تهوع بهم دست میده دلم و سرم شدید درد میگیره  انقدر حالم بد میشه ک کلا از رفتن منصرف میشم

من الان بخام دکتر معرفی کنم بهت مردم میگن داری تبلیغ میکنی و داستان میشه...خیلی خیلی حواست باشه ب دک ...

اره عزیزم منم از همین میترسم ک پیش دکتر خوبی نرم و اتفاق بدی تری بیفته

نه اصلا ولی همش اضطراب و دلهره دارم ک میخوام برم جایی بعضی وقت ها انقدر استرس میگیرم ک حالت تهوع بهم ...

من قبلا اینجوری میشدم زیاد نه ولی خب یه دلیلی داشتم اونم اینکه نکنه جایی که میرم نیاز به سرویس داشته باشم واسه همون اینجوری میشدم واسه شما نمیدونم علتش چی میتونه باشه شاید اعتماد بنفست پایینه؟

یا خیلی رو خودت کار کن روانشناس برو صحبت کن ورزش کن یوگا انجام بده یا اینکه برو پیش روانپزشک دارو می ...

عزیزم سلام خوبین میتونم ازتون کمک بگیرم منم دارم درمان میشم ولی نه این مورد یه مورد دیگه ولی نمیخوام اینجا مزاحم تاپیک استاتر بشم اگه قبول میکنی پیام بدم؟  

من قبلا اینجوری میشدم زیاد نه ولی خب یه دلیلی داشتم اونم اینکه نکنه جایی که میرم نیاز به سرویس داشته ...

نه اعتماد به نفسم پایین نیست 

حرفم راحت میتونم بزنم 

میتونم کارم انجام بدم اگر اتفاقی افتاد میتونم درستش کنم یعنی با خودم میگم اتفاقی ک افتاده دیگ درست میشه 

ولی این اضطراب و ترس نمیدونم از کجا میاد ک واقعا روح و روان نزاشته برام 

نه اعتماد به نفسم پایین نیست حرفم راحت میتونم بزنم میتونم کارم انجام بدم اگر اتفاقی افتاد میتونم درس ...

میخواهی یه روانشناس شناس خوب و مجرب و با وجدان پیدا کن که تو هیپنوتیزم مهارت داشته باشه اونجوری ریشه اضطرابت مشخص میشه

2790
2778
2791
2779
2792