2777
2789
عنوان

برادر شوهر نفهمم از شوهرم پول قرض کرده منم الان می‌خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2116 بازدید | 102 پست
خب خدا رو شکر ‌حالا که خدا بهت داده توام به بنده هاش سخت نگیر سفت بگیری از کفت میره خود دانی

می‌دونی گلم بحث پول نیست شما خودت دوست داری به یک آدم بی آب و چشم که ذره ای ارزش برات قایل نیست و پول بهت اگر قرض بده بده روز نکشیده ازت پس بگیره یک سال پول قرض بدی ? زور داره والا

دوستان مسئله پول نی که 

مسئله اینه طرف فکر میکنه فلانی رو دورازجون جمع فلان کردم و پول گرفتم و پسم ندادم 

اینکه ادم رو دور میزنن تازه روشون هم زیاده ادم حرص میخوره 

و گرنه اون پول شما بگو هزار تومن یا صد میلیون 

چه فرقی داره

من درکت میکنم حسابی 

با همچین قماشی روبرو بودم سالها

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان عصبیم می‌زارم فردا آروم شدم پیام بدم بگم

نه بابا نکنی اینکارو 

برمیگرده میگه به تو چه شوهرت میدونه و داداشش 

باور کن انقدر بی چشم و رو هستن بعضیها 

ول کن زنگ نزنی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

می‌دونی گلم بحث پول نیست شما خودت دوست داری به یک آدم بی آب و چشم که ذره ای ارزش برات قایل نیست و پو ...

والا من ازین پولا چند باری دادم رفته چند برابرش بهم برگشته. شما نده من میدم هر کی با طرز فکر خودش زندگی میکنه. من دوست ندارم خسیس و تنگ نظر باشم با مردمم دشمنی ندارم که چون بهشون پول دادم باید بهم تعظیم کنن وگرنه بی چشم و روئن. مردم تو ایران روز به روز دارن بی رحم تر میشن. داره میگه ده تومن پول یه سوپرمارکت رفتن بچه مه ولی میخوام به جاریم زنگ بزنم خب بزنه اینم دلش خوشه به همین قلدری کردنای کوچیک. بکنین چیکارتون دارم.

حرومشون بشه الهی نه همسرم راضی هست نه من

ولشون کن 

انقدر از این پولا میاد میره 

این که تموم شد رفت 

دیگه نذار بهشون قرض بده 

بگو راضی نیستم و حلال نی 

شوهرتو بترسون بگو من راضی نباشم درست نی و ..

اینجوری بگو یادش بده

والا من ازین پولا چند باری دادم رفته چند برابرش بهم برگشته. شما نده من میدم هر کی با طرز فکر خودش زن ...

منم خسیس و تنگ نظر نیستم عزیز برای آدمش که ارزش داشته هم صد ها بار کردم ولی برای کسی که پیش خودش بگه طرف رو خر فرض میکنم پول میگیرم پس نمیدم یک ریال هم خرج نمیکنم درسته طرز فکرا فرق دارع

منم خسیس و تنگ نظر نیستم عزیز برای آدمش که ارزش داشته هم صد ها بار کردم ولی برای کسی که پیش خودش بگه ...

ببین من یا به کسی پول نمیدم یا اگه بدم دیگه فکرشو نمیکنم . نمیشینم حساب کتاب کنم الان لیاقت داشته من بهش پول بدم یا نداشته یا الان پیش خودش منو خر فرض کرده یا نکرده. چون نمیخوام با قرض دادن برا کسی قلدری کنم میخوام مشکلش رو حل کنم. زمانم تعیین نمیکنم هر وقت داشت پس بده فوقش اگه پس نداد دیگه پول بهش نمیدم. 

خداروشکر گلم اینقدر داری که بهش فکر نمیکنی متاسفانه برای ما ۲۰۰تومن هم ۲۰۰تومانه

نه عزیزم گفتم که نتونم قرض بدم نمیدم . اما این خانم میگه ده تومن پول یه سوپر مارکت پسرمه پس نیاز نداره اما دلش می‌خواد قلدری کنه و خودشو به رخ جاری بیچاره ش بکشه. ایشالا خدا اینقدر بهت بده که حسابش از دستت دربره😍