2777
2789
عنوان

ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 4993 بازدید | 65 پست
نرم هست مثه روز اولش. چون من کم زدم . دکترمم گفت یه ذره یه ذره زیادش کن اگه میخوای 

چقدر زدین ؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ک اینو میپرسم  ولی مشکلی برای بوسه بوجود نمیاد؟؟  ماندگاریش چقدر بود؟؟  نمی ...

نه عزیزم اگر ژل خوب و نرم بزنی اصلا حس نمیشه بعد از دو هفته کامل مثل بافت لب میشه

ماندگاری پرفکتا یکسال تا یکسال و نیمه

من تو تهران میشناسم . خب ببینین وقتی جای خوب برید خیالتون بابت مواد مصرفیش راحته.

اصلا سرطانزا نیست. جذب میشه. من تجربه داشتم در کلینیک دکتر نیلفروش زاده تو جردن. به نظرم برید ببینید تو اینستا نمونه کاراشونو. https://www.instagram.com/nilforoushzadeh.clinic/

عزیزم اصفهان هستن هزینه چقدر

بچه ها کمک... دکتر احمق برداشته دو سی سی ژل زده برام... دلم میخواد بمیرم... لبم خیلی بزرگ شده... نمیدونم ورمه یا خودشه... یه تیکش هم گوله شده... چجوری تخلیه کنم؟چبکارکنم؟الان دو روزه زدم