2777
2789
عنوان

ژل لب

4993 بازدید | 65 پست

سلام دوستان

من قصد دارم فقط لب بالامو با ژل یه مقداری اصلاح کنم فقط در حد رفع عیوبش اصلا نمیخوام تو چشم بیاد ، شاید نیم سی سی فقط...حالا چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه

1. تو نت میبینم که ژل ها انواع و اقسام متفاوتی دارن کسی تجربه  داره کدومش بهتره؟

2. بعد از تزریق ژل جذب بدن میشه؟ سرطانزا نیست؟

3. کسی از ژل لبی که زده عکسی نداره نشونم بده؟

4. من اصفهانم...پزشک حاذق این کار کیه تو اصفهان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم پیش دکتر  جعفریه تهران نیم سی سی ژوویدرم زدم پارسال شد ۹۵۰. اما عالیه کارش

سلام عزیزم منم میخوام فقط لب بالامو نیم سی سی بزنم 

شما راضی بودید؟ تابلو نبود؟ من نمیخوام کسی متوجه بشه

سلام عزیزم منم میخوام فقط لب بالامو نیم سی سی بزنم  شما راضی بودید؟ تابلو نبود؟ من نمیخوام کسی ...

بله عزیزم منم نیم سی سی لب بالا زدم هیشکی نفهمید کتملا طبیعی

عزیزم میشه یه سوال ازتون بپرسم در مورد ژل لب؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪
بله بفرما

شما ژل زدی گلوله نشد؟ 

و اینکه دکتر برای مراقبت بعدش چی گفت ب شما؟ 

سه روز بعد برای ماساژ رفتین پیش دکترتون ؟

ببخشید زیاد شد☺️😁

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪
شما ژل زدی گلوله نشد؟  و اینکه دکتر برای مراقبت بعدش چی گفت ب شما؟  سه روز بعد برای ماسا ...

نه اصلا گولگی نداشت . دکتر همونجا تو مطب فرمش داد. تا ۵ روز آنتی بیوتیک خوردم و همونروز تا شب کمپرس سرد روش گزاشتم

نه اصلا گولگی نداشت . دکتر همونجا تو مطب فرمش داد. تا ۵ روز آنتی بیوتیک خوردم و همونروز تا شب کمپرس ...

برای منم ماساژ داد ولی اندازه یه عدس گوله شد گفت تا دوهفته میره اما نرفت 

بعد سه هفته رفتم برای ترمیم گفت اینبار دیگه میره الان روز سومه ولی هنوز هست خیلی میترسم بمونه🤦‍♀️ 

برای شما بافت لبتون مثل قبل نرم هست ؟ دست میزنین احساس سفتی نمیکنین ؟ 

برای منم ماساژ داد ولی اندازه یه عدس گوله شد گفت تا دوهفته میره اما نرفت  بعد سه هفته رفتم برا ...

نرم هست مثه روز اولش. چون من کم زدم . دکترمم گفت یه ذره یه ذره زیادش کن اگه میخوای