2777
2789
عنوان

قرص های چاقی و چاق کننده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست
نه والا تا الان ولی در کل باید اب زیاد بخوری

بیا تاپیکم ببین 

ادامه نده لطفاً 

همون لحظه عوارضش نشون نمیده

برا من ۲سال بعد عوارض نشون داد 

انشالله که برا شما هیچ اتفاقی نیفته و سلامت باشین

من تجربه تلخم رو تو تاپیکم نوشتم خوشحال میشم برین بخونین و بااین آشغالها بدنتون داغون نکنین

عی وای عزیزم🥺ان شالله سلامتیتو ب دست بیاری دوباره

الان عمل کردی؟

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا تاپیکم ببین ادامه نده لطفاً همون لحظه عوارضش نشون نمیدهبرا من ۲سال بعد عوارض نشون داد انشالله که ...

هنوزم درد داری بعد چند سال

تا چن وقت درد داشتی

عی وای عزیزم🥺ان شالله سلامتیتو ب دست بیاری دوبارهالان عمل کردی؟

نه منتظرم ۴۵سالم به بعد بشه بعد الان ۳۰ام

چون توضیح دادم تو تاپیکم عمل دو مرحله ای هس یعنی الان بذارم ۱۵سال دیگه باید بازم تعویض کنم که عمل دوم بیشتر موفق نیس 

خیلی تحقیق کردم 

دکترا میگن بالای۴۵یا۵۰سال عمل کن که از اونور عمل دومم بیفته پیری 

علاوه بر دردش ،لنگان لنگان راه رفتن عذابم میده خجالت میکشم تو مراسما نمیتونم برقصم

🥺🥺وای چه بد 

تو زندگیت تاثیر گذاشته؟

شوهرت چی میدونه

توکل زندگیم تاثیر کرده کل میگم هاآره خودشم از همسرم مخفی می‌خوردم اون داروها رو که لو رفت خودشم اصلا ...

بمیرم کاش ی طوری بود خوب میشدی 

توکل زندگیم تاثیر کرده کل میگم هاآره خودشم از همسرم مخفی می‌خوردم اون داروها رو که لو رفت خودشم اصلا ...

قرص گین اپ میخوردی؟

ب جز اون مارکا ک تو تاپیکت بود

بمیرم کاش ی طوری بود خوب میشدی

خدا نکنه عزیزم انقدر این روزا میبینم تاپیک چاقی میزنن اومدم تاپیک زدم که یه کمکی کرده باشم براشون

خودشم بعد چندسال عوارض نشون میده 

تازه دکتر گوارش نرفتم ببینم چه بلایی سر کبد روده ریه آورده خدای ناکرده چون میگن رو اونام تاثیرمیذاره

خدا نکنه عزیزم انقدر این روزا میبینم تاپیک چاقی میزنن اومدم تاپیک زدم که یه کمکی کرده باشم براشونخود ...

اره خدا خیرت بده ک کردمو اگاه مییکنی

بیا تاپیکم ببین ادامه نده لطفاً همون لحظه عوارضش نشون نمیدهبرا من ۲سال بعد عوارض نشون داد انشالله که ...

عزیزم شما از عطااری میگرفتین؟اخه این دوتا پودی که من میخورم دوتاش داروخاته ای هستن وتاییدیه سلامت دارن

عزیزم شما از عطااری میگرفتین؟اخه این دوتا پودی که من میخورم دوتاش داروخاته ای هستن وتاییدیه سلامت دا ...

عزیزم اوناییکه شما گفتین فک کنم شیر خشک هستن درسته؟

اونا ضرری ندارن که هیچ ویتامین داخلشون هس

منظورمن قرص و پودرهای چاقی که عطاری های بیشرف و خدانشناس به خورد مردم میدن به اسم گیاهی