2777
2789

وقتی برید تو خیابون یا مهمونی ببینین یه خانم از خودتون زیباتر بدون حجاب و استایل زیبا در معرض دید شوهرتون هست چه حسی دارین؟

دست بالای دست بسیار هست ، شما هر چند زیبا باشید شاید یکسری از ویژگی های زیبایی رو نداشته باشید یا متفاوت رو داشته باشین ، مثلا کمر باریک داشته باشین اما موهای بی کیفیت دارین و همسرتون از مو بلند و پرپشت لخت خیلی خوشش میاد ، از دیدن خانمی با مو های خیلی زیبا که جلوی شوهرتون راه میره چه حسی پیدا میکنید؟

یا شما به علت بیماری چاق شدین و شکم بزرگ شده خیلی یا زایمان کردین اخیرا ، یه دختر کم سن با شکم تخت و دو پک و نیم تنه میاد جلوی شوهرتون 

اینم در نظر بگیرین دیگه آدم نهایت  تا ۵۰ سالگی بتونه تو زیبایی رقابت کنه ، بعد از این سن چه حسی پیدا میکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه و همه جا آزادی و راحتی خودم رو ترجیح میدم به یه تلاش مذبوحانه برای جلب نظر و علاقه شوهری که خودش عمیقا به من وفادار نیست. 

من اگر به آزادی پوشش باور داشته باشم در وحله اول برای خودمه. پس به پوشش بقیه هم کاری ندارم. 

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

اول از همه اگه همه اینو بفهمن و حد پوشش شون رو رعایت کنن این مشکلات حتی واسه خودش هم پیش نمیاد 

دوما علاقه باید دو طرفه باشه همونجور که زن خوشگل و خوشتیپ تر از تو هم هست مرد خوشگل و خوشتیپ ترم هست 

و این دونفر هستن که باید پای تعهد و عشق شون بمونن

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

به نظرم همین میشه که سیکل معیوب خودنمایی و تلاش افراطی برای ظاهر یهتر راه میفتهظاهرای اغراق شده،عمل ...

دودش تو چشم خانم ها میره بیشتر بنظرم ، درد و رنج عمل و آسیب به سلامتی ، همواره رقابت داشتن در موارد پوچ