gggirlllll مدیر استارتر عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 31 عنوان عمل بینی کمک 56 بازدید | 5 پست دوستان کسی پیش دکتر سامان عمل کرده؟چه سبکی عمل میکنه و اینکه راضی بودید؟خرابکاری نداشته؟ 1404/08/14 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gggirlllll مدیر استارتر عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 31 بهترین راه اینه بری مطبش عمل شده هارو ببینی اونو که میرم میبینمولی میخوام ببینم اگه یه درصدم خوب نیکلا نرم
baharak_khanoom عضویت: 1404/02/24 تعداد پست: 179 اونو که میرم میبینمولی میخوام ببینم اگه یه درصدم خوب نیکلا نرم خب اینطوری نمیتونی تشخیص بدی کهفرم بینیت چیه؟کدوم دکترا تو لیستت هستن؟اگه یه چیز شیک و طبیعی دوست داری بهزاد شهرجردی هم خیلی خوبه کارش خودم یه ساله عمل کردم باهاشولی یه لیست چندتایی در بیار پاشو برو مطباشون
gggirlllll مدیر استارتر عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 31 خب اینطوری نمیتونی تشخیص بدی کهفرم بینیت چیه؟کدوم دکترا تو لیستت هستن؟اگه یه چیز شیک و طبیعی دوست دا ... بینی من استخونیه ولی نوکش گوشتیه یکمبعد اینکه لیست دکترای خرابکارو در اوردمراجب شهرجردی ام ناراضی دیدمکلا همه دکترا ناراضی دارن سر همین موندم پیش کی برممن نیمه فانتزی میخوام راستش طبیعی دوست ندارممیخوام کلا جمع و جور بشه و خیلی تغییر کنه
baharak_khanoom عضویت: 1404/02/24 تعداد پست: 179 بینی من استخونیه ولی نوکش گوشتیه یکمبعد اینکه لیست دکترای خرابکارو در اوردمراجب شهرجردی ام ناراضی دی ... ببین ناراضی که امکان نداره هیچ دکتری نداشته باشه ولی باید چندتا چیز در نظر بگیرییکی اینکه اون دکتر همش نره خودشو تو پیج بلاگرا معرفی کنه من شهرجردی واقعا خیلی خیلی کم ازش تبلیغ دیدمدوم اینکه اصلا ببینی کاراش به سلیقه تو هست یا نهولی تا وقتی حضوری نری مطب هیچی مشخص نمیشه