2777
2789
خدا شاهده همونا رو هم اصلاح کردم

عزیزم یمن بیشتر صبر کن. 

یه دفتر برادر رفتارت رو زیر ذره بین ببر ببین چیا واقعا هست که ممکنه هنوز تغییر بخواد.. 

بعد هم سعی کن همین الان بدون رسیدن به خواسته ای هم حالت خوب باشه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بله میخونم البته قبلنا یه روز میخوندم یه روز نه اما شش ماهه سر وقت میخونم

پس ان شاءالله درست میشه عجله نکن..شاید هنوز وقتش نیس یا خیرت نیس💞

آخه بعضیا چله بی نماز میگیرن واسه اون پرسیدم عشقم..بعد میان میگن چرا نشد🤦🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلاً چی

از قول امیرالمؤمنین علی ع خدمت میگم

1⃣ ادا نکردن حق خداوند
شما خدا را شناختید ؛ ولی حق او را آن‌ گونه که برایتان واجب کرد، ادا نکردید.
پس شناختتان فایده‌ای به شما نبخشید.

2⃣ برخلاف سنت خدا عمل کردن
شما به پیامبر او ایمان آوردید؛ ولی برخلاف سنت او رفتار کردید و شریعتش را می‌راندید؛
پس نتیجه ایمانتان کجاست؟

3⃣ عمل نکردن به قرآن
شما کتاب او را که بر شما فرو فرستاده است، خواندید؛ اما به آن عمل نکردید و گفتید:
شنیدیم و فرمان بردیم.
سپس مخالفت کردید.

4⃣ ارتکاب گناه
گفتید از آتش می‌ترسید، در حالی که هر زمان، با گناهانتان، بدن‌هایتان را به سوی آتش می‌برید. پس ترستان کجاست؟

5⃣ اعمال کارهای ناشایست گفتید خواهان بهشت هستید، در حالی که در هر زمان، کاری می‌کنید که شما را از آن دور می‌گرداند.
پس بهشت‌ خواهی شما کجاست؟

6⃣ شکرگذاری نکردن
نعمت خدا را خوردید؛ ولی سپاس نگزاردید.

7⃣ دوستی با شیطان
خدا شما را به دشمنی با شیطان فرا خواند و فرمود:
﷽‌ «اِنَّ الشَّیْطانَ لَکُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوّاً»؛
«شیطان، دشمن شماست. پس شما نیز او را دشمن دارید»؛
اما شما بی هیچ سخنی، با خدا  دشمنی  نمودید و بی‌هیچ مخالفتی، با شیطان دوستی کردید.

8⃣ عیب‌جویی در مردم عیب‌های مردم را پیش چشم خود قرار داده‌اید و عیب‌های خود را پشت سرتان نهاده‌اید، و کسانی را سرزنش می‌کنید که خودتان به سرزنش، سزاوارتر از آنهایید».
📚 اعلام الدین ص 269 - 270

نتیجه🔻چرا ما دعا می‌کنیم و به اجابت نمی‌رسد؟
این حدیث تصریح می‌کند که وعده خداوند به اجابت دعا، یک وعده مشروط است نه مطلق؛
مشروط به آن‌که ما به وعده‌ها و پیمان‌های خود عمل کنیم.
عمل به دستورات هشت‌گانه فوق در حقیقت شرایط استجابت دعا است

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
چیزی که هر کاری کردی نشد ولش کن بگو الحمدالله حتما ب صلاحت نیس اگ بهش برسی پشیمون میشی فقط بگو الحمد ...

حضرت باقر عليه السلام فرمودند: « وَ اَللَّهِ لاَ يُلِحُّ عَبْدٌ مُؤْمِنٌ عَلَى اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فِي حَاجَتِهِ إِلاَّ قَضَاهَا لَهُ؛(3) بخدا سوگند هيچ بنده‌اى در دعا پافشارى و اصرار بدرگاه خداى عز و جل نكند جز اينكه حاجتش را برآورد

___

پس اسی هنوز زمان درست حاجت رواییش نرسیده

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

پس ان شاءالله درست میشه عجله نکن..شاید هنوز وقتش نیس یا خیرت نیس💞آخه بعضیا چله بی نماز میگیرن واسه ...

قربونت عزیزم خدا کنه درست شه 

دقیقن اگه خدا قبول کنه سر تایم نماز اول وقت میخونم حتی نماز صبح قبلنا بیدار نمیشدم نذر کردم تا آخر عمرم ترک نکنم 

تاپیکم رو ببین منم فکرمیکردم خدا فراموشم کرده ولی نکرده بودکارایی که کردم روانجام بده شاید گره مشکلت ...

چشم عزیزم الان میبینم ممنونم ازت 

شکرررر خدا حاجتتو گرفتی 

از قول امیرالمؤمنین علی ع خدمت میگم1⃣ ادا نکردن حق خداوندشما خدا را شناختید ؛ ولی حق او را آن‌ گونه ...

شکر گذاری رو انجام نمی‌دادم قبلن واسه این  زندگیم سر این ناشکری به باد رفت الان هم بدتر از قبل همیشه خدا گله دارم 

عزیزم یمن بیشتر صبر کن. یه دفتر برادر رفتارت رو زیر ذره بین ببر ببین چیا واقعا هست که ممکنه هنوز تغی ...

اینکه میگین بدون خواسته چیزی حال دلم خوب باشه یعنی منظورتون اینه بیخیال خواستم شم یا چی عزیزم من همه زندگیم به این حاجتمه

شکر گذاری رو انجام نمی‌دادم قبلن واسه این زندگیم سر این ناشکری به باد رفت الان هم بدتر از قبل همیشه ...

عزیزم اگر ما یقین به مهربانی خداوند داشته باشیم، متوجه میشیم هر اتفاقی توی زندگی مون که میوفته خیر ماست

پس وقتی مشکلی پیش میاد بهتره با شکرگذاری و توسل، اون مشکل رو حل کنیم نه با گله و ناشکری 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
اینکه میگین بدون خواسته چیزی حال دلم خوب باشه یعنی منظورتون اینه بیخیال خواستم شم یا چی عزیزم من همه ...

خب من اطلاعی از خواسته شما ندارم. اما آدم مجبوره زندگی کنه ،چه در مسیر رسیدن باشه چه رسیده باشه... 

طرفدار حق و عقلانیت💙