2777
2789

بگید ک زلیخا

ولی اسناتم خیلی حسودیش میشد ن زلخیا خیلی خشگلتر بود ...

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطو آسنات تونست تحمل کنه یوسف با یکی دیگع ازدواج کنه

اره واقعا

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

آسنات سفید تر بود ولی زلیخا ترکیب چهرش دلنشین تر بود 

در کل حق داشته چون زلیخا جوون که شد انگار عمل زیبایی کرده بود از اول فیلمم قشنگتر شد😂👌

دلم خوابی می‌خواهد از جنس مرگ تنم آغوشی می‌خواهد از جنس قبر🙂🖤

آسنات سفید تر بود ولی زلیخا ترکیب چهرش دلنشین تر بود در کل حق داشته چون زلیخا جوون که شد انگار عمل ز ...

🤣🤣🤣عامو بنظرم یوسف خیلی میرفته ببنیش طاقت نداتشه عقدش کنه

به قول مادرشوهرم میگه مردها همه رودوست دارن😂

قربون دهتششششش

فکر کنم اصلا زلیخا رو دوست نداشت بخاطر دستور خدا گرفتش ولی زلیخا واقعا عاشقش بود دلم براش میسوزههه

پ چرا ایقد میرفته ملاقاتش زلیخا پا نمیداد هی عبادت میکرد