چند تا دکتر بردم ام ار ای کمرمو گفتن اوکیه مشکلی نیس ولی یکیشون تشخیص داد دیسک اخرت ضعیف شده بقیه ام میگفتن دردت عصبیه و باید ورزش کنی
الان یک هفتس چون چمدون سنگین جابجا کردم کمرم تیر میکشه سرکلاس میشینم بعد از نیم ساعت دردش میزنه بالاتر و دیگه نمیتونم ادامه بدم دوستانی که تجربه دیسک کمر دارن بگن چکار میکنن این مواقع
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
بین کار درس انتراکت بده اصلاح راه رفتن نشستن خوابیدن
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
البته تشکمم خوب نیس خیلی نازک و بدرد نخوره ممکنه برا اونم باشه؟
اونم مهم موثره