واقعا من نمیدونم چه لذتی داره فقط کرم داری چاق کنی دودشو هوا کنی
خب سیگار که مثلا چاق کردن و این دردسرا رو نداره. ساده ترم هست. من باور دارم ضرر قلیون خیلی بیشتره. چون خودم مشکلات ریه داشتم پیش متخصص ریه زیاد رفتم. قلیون آب می فرسته به ریه شما. آب اوردن ریه هم یکی از مشکلات خطرناکه. فکر نکنید من تو محیط پاستوریزه زندگی می کنم. خیلی خلاف ها تو زندگیم کردم. مثلا آدمای اطرافم هرشب قلیون کشیدن ولی اصلا نرفتم طرفش. به خاطر اینکه به نظرم واقعا به قول شما هیچی نداره.
دیگه ازش بدم اومده بود میدیدم یاد بوش و اون سرگیجه میافتادم که حالمو خیلی بد کرد افتادم از شدت سرگیجه رو تخت نمیتونستم هیچ کاری کنم الانم بوش بهم میخوره بدم میاد به خاطر اون روز
واااای گفتین قلیون چقدر دلم خواست من 8سال پیش میزدم روز 2وعده فکرکن 12 سالم بود پدرم فوت کرده بود داغون بودماااا همش میکشیدم گریه میکردم آهنگ غمگینم میذاشتم قششنگ میرفتم توفاز بعدش بیشتر شد که نامزد کردمو جدا شدیم کلا افسرده شده بودم هیچی نمیخوردم فقط قلیون قلیون واااای فکرکن شدم 18ساله باز میکشیدم وزنم شده بود 30 دور چشام حلقه زده بود فقط خواب قلیون وآهنگ وااای چه رازای وحشناکی بود
من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست