2777
2789

اگه خدا بخواد دانشجو بشه ما میخوایم هرجا قبول شد خونه اجاره کنیم براش ولی مامانم میگه بفرستش بره خوابگاه🙂

من خودم تابه‌حال خوابگاه نرفتم دانشگاهم شهر خودمون بوده انشالله دخترمم همینجا قبول بشه. 

ولی به هر حال میخواستم بدونم شرایط خوابگاه چطوریه؟ شوهرم رفته خیلی راضیه ولی خب می‌دونم رضایت ایشون از شلختگی و راحتی بوده😅😅😅😅

اگه رفتید یکم از تجربیاتتون بگید😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابگاه به جز افسردگی و تروما هیچی نداره 

من دو ترم خوابگاه بودم این ترم خونه اجاره کردم تازه فهمیدم زندگی عادی یعنی چی انقدر اون یکسال خوابگاه بهم سخت گذشت که زندگی نرمال رو یادم رفته بود 

این روزا میگذره اما به سختی

سوسول بار نیارین بچتونو. بذار تجربه کنه اگه سختش بود بره خونه بگیره

میبینم خیلی ها امسال رفتن و میگن سخته بچها نظافت رو رعایت نمیکنن... از طرفی خودم یه بار دانشگاه شهر دور جلسه داشتم اونجا خوابگاه دانشجو ها رو در اختیار دبیران گذاشته بودن اصلا تعریفی نداشت. یعنی من خودم حتی نتونستم روی تختش بخوابم. ملحفه خودمو انداختم

نه بابا میریم باهاش البته نه اینکه کلا اونجا باشیم. فعلا تصمیم نگرفتم شاید شغلم رو کنار بزارم برم...

بستگی به خودتون و دخترتون داره بتونه خوابگاه مستقل یا نه خوابگاهم سختی و آسانی خودش داره 

اگه پیشش باشید خونه که بهتر 

خدایا شکرت♥️♥️♥️
اگر وضعتون خوبه خونه براش اجاره کنید وگرنه تو خوابگاه هزار جور آدم هست ممکنه به راه های بد کشیده بشه

وضعمون که مثل همه هست ولی خب چاره ای نیست آدم برای بچه از خودش میزنه دیگه...