2777
2789
عنوان

و در آخر فهمیدم

124 بازدید | 17 پست

اون توجه نمیکرد من دنبال توجه من بودم که از کوچیک ترین رفتارهاش برای خودم سناریو میچیدم من بودم که توهم داشتم اون یه حسای بهم داره و نمیخاستم قبول کنم از روز اول که دیدمش یه حس و حال عجیبی بهم دست داد نمیخام قضاوت بشم اما چرا نگم 

من نه لر..زم نه ترن..س 

اون دختر هم همسکلایمه کلاس دهمم ۱۵ سالمه 

کاش بفهمیم احساسات جنسیت نمیشناسه 

احساسات خیلی پاکه وقتی عشق افلاطونی باشه 

یعنی عشق و دوست داشتنی که نه جنسیت میشناسه

و کاملا بدون چشم داشت جن.سیه یعنی فقط و فقط

احساسه و نه اسمی به نام رابطه داره و نه نزدیکی و صمیمیت ولی تا دلت بخاد درد داره 

میدونم بازم قضاوتم کردی ولی خب فدا سرت رفیق🩶

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم یبار گفتم تو یک تاپیکی ، بعضیا همچیو جنسی میکنن و خب این ب دیدگاه خود ادم برمیگرده هرکس یه ج ...

موندم چطور از این احساس خلاص بشم

خستم کرده نمیدونم چیکار کنم دیگه برام مهم نباشه

موندم چطور از این احساس خلاص بشمخستم کرده نمیدونم چیکار کنم دیگه برام مهم نباشه

سنت که بره بالاتر اوکی میشه ، خودتو با حرفه ات مشغول کن حالا درسه ، ورزشه ، هرچیزی ک هست

مگه هر روز نمیبینیش تو مدرسه

میبینمش 

اما توان حرف زده باهاشو ندارم 

یادمه روزای اول خیلی راحت تر بود برام 

از وقتی یکم به عمق احساسم رفتم ازش خجالت میکشم 

اون موقع انقدر برام مهم نبود

آره یکی و خیلی دوست دارم اما نه به نگاه جنسی. ولی خب اون پسره بعضیا میگن اگه از کسی خوشت بیاد یعنی عاشقشی ولی یه حسی هست که نمیدونم چجوری بگم اما نه مثل عشق به برادره نه عشق به دوست پسر

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

سنت که بره بالاتر اوکی میشه ، خودتو با حرفه ات مشغول کن حالا درسه ، ورزشه ، هرچیزی ک هست

میدونی بزرگترین آرزوم چیه؟ 

که هیچوقت عاشق نشم هیچوقت! 

من از اونام که مصمم رو ازدواج نکردنم 

بنظرم آدم بدون و عاشقی و ازدواج خوشحال تره واقعا

آره یکی و خیلی دوست دارم اما نه به نگاه جنسی. ولی خب اون پسره بعضیا میگن اگه از کسی خوشت بیاد یعنی ع ...

دقیقا همینه 

نه مثل یه عشق عادیه نه مثل یه دوست داشتن ساده 

حس عجیبیه و گاهی دردناک چون آدم دوست داره ازش خلاص شه

میدونی بزرگترین آرزوم چیه؟ که هیچوقت عاشق نشم هیچوقت! من از اونام که مصمم رو ازدواج نکردنم بنظرم آدم ...

من عاشق نشدم تاحالا ولی یه رفیق داشتم ک از جونم برام عزیز تر بود حاضرم سرش قسم بخورم حتی:)   و خب از دستش دادم و تو نمیتونی باور کنی چقدررر درد داشت برای منیکه هیچکسو تو زندگیم راه نمیدم و برام مهم نیست...

من عاشق نشدم تاحالا ولی یه رفیق داشتم ک از جونم برام عزیز تر بود حاضرم سرش قسم بخورم حتی:) و خب از ...

فوت شده؟ 

من چند سال پیش مادرمو از دست دادم 

و دیگه آدم سابق نشدم و اینو بیشتر خودم احساس میکنم 

شاید بنظر بعضیا مثل قبل میخندم و شوخی میکنم 

اما از درون داغونم چیا کشیدم تو این چند سال

فوت شده؟ من چند سال پیش مادرمو از دست دادم و دیگه آدم سابق نشدم و اینو بیشتر خودم احساس میکنم شاید ب ...

الهی عزیزم؛)  

نه فوت نشده ولی دیگه زنده مردمون برای هم فرقی نداره و غریبه شدیم رسما