2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

41 بازدید | 7 پست

یه ذکری چیزی بگید ک خدا بشنوه دعامو چن ساله هرکاری میکنم هر نذری میدم هرقران و ذکری میگم قبول نمیشه اخه چرا خداا😔😔

اگه ممکنه با دلای پاکتون بخونید برام 

بحق بسم الله الرحمن الرحیم

یا ودود 

الله هم صلی الله محمد وال محمد 

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

اگر اشتباه نکنم تو کتابی خوندم روزی 100 بار گفتن ذکر الرحمن الرحیم باعث جذب لطف خدا میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر اشتباه نکنم تو کتابی خوندم روزی 100 بار گفتن ذکر الرحمن الرحیم باعث جذب لطف خدا میشه

بخدا شاید روزی هزارتا هم میگم ولی هیچی😔

بخدا شاید روزی هزارتا هم میگم ولی هیچی😔

بتونی استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین بخونی عالیه چون یه سری گناها میگن باعث میشه دعای ادم بالا نره و با این استغفار رفع میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بتونی استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین بخونی عالیه چون یه سری گناها میگن باعث میشه دعای ادم بالا نره ...

گلم اگه بگم یکی دوماه نصب کردم هروز خدا باز میکنم تو خونه ولی اثری نداره نمیدونم چرا انقد خدا ازمن بدش میاد

گلم اگه بگم یکی دوماه نصب کردم هروز خدا باز میکنم تو خونه ولی اثری نداره نمیدونم چرا انقد خدا ازمن ب ...

چی بگم والا انشالله خدا بهت نگاه کنه