2777
2789
مدرک پزشک قانونی اره ولی به جز اون شاهد هم میخواد حتما

درست گلم♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من کافیم؟

تو چون فرزندی نمیدونم قبول کنن جز شاهد یا نه معمولا همیشه شاهد درجه یک قبول نمیکنن

مثلا اگر همسایه ای دارین که صدای دعوا شنیده میتونین به عنوان شاهد ببرین

ولی زور خدا از همه بیشتره🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به بعدشم فکر میکنه هیشکیو نداره کجا بره زندگی کنه؟

بره کار کنه پرستار شبانه روزی بشه

نمیخواد به هر قیمتی طلاق بگیره بابات چون دیده اتفاقی نمیفته راحت میزنه اعصبانیتش رو روش  خالی میکنه و روز از نو روزی از نو 

مامانت تاحالا حسابش رو نرسیده الانم بخواد کاری کنه شاید کتکش بزنه 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
نمیدونم چیکار کنیم

با یه نفر که از قانون مشاوره سردرمیاره مشورت کنین ببین با توجه به روحیات بابات و مامانت کدوم به صلاحه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
بنطرت یه دختر ۵۰ کیلویی که زوری نداره میتونه از پسش بربیاد؟

دختر خالم فقط 16 سالشه ، باباشو کتک زده...

من و دو تا خواهرام چند سال پیش ( البته بیشتر خواهرام چون من کم سن بودم ) ، بابام دقیقا همین کارو میکرد و مامانمو کتک میزد ، خواهرامم دو نفری چند بار کتکش زدن...

دیگه بعد از اون بابام جرأت نکرد کاری بکنه...الآنم مثل چی از ما میترسه ، مخصوصا از دو تا خواهرام...جلو اونا اصلا جرأت نداره نفس بکشه