2777
2789
عنوان

من خیلی دیوونم 😅💔

135 بازدید | 11 پست

من آدم دروغ گویی نیستم اما گاهی پیش میاد آدم دروغ بگه بنا به دلایلی اصلا امکان نداره پیش نیاد 

من از اونام که تا جایی که امکان داره دروغامو واقعی میکنم مثلا چند وقت پیش دروغ گفتم دوربین گوشیم شکسته و واقعا شکستمش واسه اینه که میگم دیوونم 

و شاید این بهترین کاری باشه که میکنم چون وقتی آدم به راحتی دروغ بگه و هیچ تاوانی نده براش عادت میشه 

اما من فهمیدم که نمیتونم هر دروغی بگم چون هرچیزی رو نمیشه واقعی کرد 

نظر شما چیه در موردم؟ 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

چطوری دلت اومد دوربین گوشیتو بشکونیی 

منم خیلی دروغ میگم منتها ی سریارو نمیشه واقعی کرد ی بار بابام گف چرا به فلانی زنگ زدی گفتم نه زنگ نزدم رف پرینت تماسارو گرف ریدوم اره خلاصه 

خوشبختم منم دیوونم البته دارم کم کم روانی میشم

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری دلت اومد دوربین گوشیتو بشکونیی منم خیلی دروغ میگم منتها ی سریارو نمیشه واقعی کرد ی بار بابام گ ...

دیگه مجبور شدم با ساعت مچی 

زدم رو لنزش تا شکست

بنظرم بری پیش روانشناس بهترع

میتونی دهنتو ب دروغ باز نکنی ک مجبور نشی تاوان بدی 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

دیگه مجبور شدم با ساعت مچی زدم رو لنزش تا شکست

دوربین گوشی منم شکسته و نمی تونم خوب عکس بگیرم

منتها من ننم شکوندش با خودم برده بودمش حموم بعد یهو اومد تو دید گوشی دستمه گف بده من منم ندادم کشیدش خورد به پله و بفنا رف

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

بنظرم بری پیش روانشناس بهترعمیتونی دهنتو ب دروغ باز نکنی ک مجبور نشی تاوان بدی

ینی تو میگی تا حالا دروغ نگفتی؟ 😅😂

تو موقعیت گیر نکردی که بفهمی 

ینی تو میگی تا حالا دروغ نگفتی؟ 😅😂تو موقعیت گیر نکردی که بفهمی

اون مثالی ک زدی خیلی عجیب بود اصلا همچین کاری ک گفتی من نکردم 

باید ریشه شو پیدا کنی و بزنی مثلا میخواستی جلب توجه کنی با این حرف ک دوربینم شکسته؟ یا جلب ترحم ؟ و چرا؟ 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

من وقتی مجبور باشم دروغ بگم یجوری میگم که دروغ نباشه.  مثلا شوهرم میگه زیاد تو گوشی نرو چشات ضعیف میشه و....   بعد مثلا من تو نی نی سایتم پیام میده میگه داری چیکار میکنی تو گوشی که نیستی؟  میگم دراز کشیدم رو تخت دارم آهنگ گوش میدم😁 دروغ نگفتم که واقعا دراز کشیدم آهنگ گوش میدم دیگه😎

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
اون مثالی ک زدی خیلی عجیب بود اصلا همچین کاری ک گفتی من نکردم باید ریشه شو پیدا کنی و بزنی مثلا میخو ...

ربط به کیفیت دوربین داشت 

چون میخاستم بهونه بیارم که گوشی خرابه زدم به دوربین 

و طرف ازم خاست ببرم مدرسه و منم شکستم عکسش فرستادم