2777
2789
عنوان

ناخنننن😡😡😡

312 بازدید | 37 پست

من هر سری ناخن بلند کردم زیرش هم تمیز میکنم اما انگار سیاهن

سفید نیست قشنگ و شیک باشه😑😑

چیکار میکنید زیر ناخون هاتون سفید میشه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز حموم میرم همیشه تمیزه زیر ناخنام

میدونم 

منم تمیز میکنم ولی رنگشون سیاهه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

نمیدونم والا بعضیا چیکار میکنن @jnjnjnjn‍ بیا ببینم چیزی میدونی تو

مال من شبیه کاشته 

ناخن هام 

و سفید 

چون زیاد میشورم دستامو 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

مال من سفیده ولی تا میخوره به یه جایی میشکنه:((((

خدا🥲

سفید خیلی قشنگ میشه

ویتامین بخور با تجویز دکتر شاید ب خاطر اون باشه

نمیدونم والا بعضیا چیکار میکنن @jnjnjnjn‍ بیا ببینم چیزی میدونی تو

میدونم منم تمیز میکنم ولی رنگشون سیاهه

شاید مدل ناخنت اینجوریه 

هر روز 5 دقیقه بزار تو آبلیمو 

کشیدم‌غمی‌به‌قشنگی‌چشمآنت💔                                                 https://daigo.ir/secret/51794345533                      

مال من شبیه کاشته ناخن هام و سفید چون زیاد میشورم دستامو

مال خودمم سفیده اما دوس دارم خیلی خیلی سفید باشن 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

خدا🥲سفید خیلی قشنگ میشهویتامین بخور با تجویز دکتر شاید ب خاطر اون باشه

آره تازگی شروع کردم

ویتامین و آهن میخورم

خیلی دردناکه

ناخن انگشت کوچیه ام بلننند بود و فرم داده بودم بهش

دیشب خورد به میز و فرتی شکست🙁

راستی ترکیب روغن زیتون و آب لیمو هم شنیدم برای تمیزی و محکمی ناخن ها خوبه

تو هم امتحان کن

عکس خودمه💋 عکاس و نقاش📸👩🏻‍🎨🖼 سوالی داری بپرس🍓

آره تازگی شروع کردمویتامین و آهن میخورمخیلی دردناکهناخن انگشت کوچیه ام بلننند بود و فرم داده بودم به ...

اره بخور حیفه ناخونات

مرررسی😍