2777
2789
عنوان

زنداداشم ناراحت شد از دستم

158 بازدید | 14 پست

سلام

سرما خوردم شدیددددد حالم خوب نیست زنداداشم مرتب بچشو میاره که من بهش درس بدم

یکبار بهش گفتم عزیزم من خودم درس دارم انگار ن انگار

الان زنگ زد که میخواد بچه رو بیاره بهش گفتم سرما خوردم افتادم ناراحت شد گفت خب نمیارم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

خب بنظرم مشکل از اونه ک ناراحت شده 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ناراحت بشه یاد میگیره اپل ازت بپرسه ک شرایطشو‌داری یا ن؟؟خودت مهمتری... معلما میندازن گردن مادرا اینم انداخته گردن شما

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب ب درک ناراحت شه

توقع بیجا داره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

از همین الان یادگیری مهارت نه گفتن رو شروع کن

نذار کسی سوارت بشه

برای گرفتن زمانت باید اول اجازه بگیرن نه اینکه یه جوری رفتار کنن انگار وظیفته و نوکرشونی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

از همین الان یادگیری مهارت نه گفتن رو شروع کننذار کسی سوارت بشهبرای گرفتن زمانت باید اول اجازه بگیرن ...

هر شب بچشو میاره درس داره و نقاشی 

فکر کن من ۳ ساعت بشینم با بچه ای که بشدت شیطونه سر و کله بزنم 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خب ناراحت بشه یاد میگیره اپل ازت بپرسه ک شرایطشو‌داری یا ن؟؟خودت مهمتری... معلما میندازن گردن مادرا ...

اصلا رعایت نمیکنه بین زنداداشام فقط این همچین رفتارهایی داره

هر شب بچشو میاره درس داره و نقاشی فکر کن من ۳ ساعت بشینم با بچه ای که بشدت شیطونه سر و کله بزنم

خیلی اشتباهه، سعی کن جلوشون وایسی

منم یه مدت این مشکلو داشتم الان دیگه زنگ هم بزنن بهم جواب نمیدم 

بچه‌شون هم یه ذره فین فین کنه میگم بچه حالش خوب نیست نفرستید خونه ما کار و زندگی دارم نمیخوام مریض بشم

دیگه خیلی کم میاد خخخخ

قبلا که چرت و پرت پشت سرم میگفتن حالا بیشتر بگن، چه فرقی داره حداقل راحتم

مثل خودشون باید ضربتی و پررو باشی 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اصلا رعایت نمیکنه بین زنداداشام فقط این همچین رفتارهایی داره

عذر میخوام وقتی شعور نداره و نمیفهمه مجبور نیستی ب ساز اون برقصی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خیلی اشتباهه، سعی کن جلوشون وایسیمنم یه مدت این مشکلو داشتم الان دیگه زنگ هم بزنن بهم جواب نمیدم بچه ...

اتفاقا زنداداشم قبلا پشت سرم حرف زده بود و باهاش بحث داشتم 

زنداداشای دیگم ماهن بخدا فقط این😑

واسم دیگه مهم نیست اگه هم داداشم زنگ بزنه بهش میگم من نمیتونم هر روز به بچت درس بدم 

عذر میخوام وقتی شعور نداره و نمیفهمه مجبور نیستی ب ساز اون برقصی

دیگه قبول نمیکنم بهش درس بدم منم کار و زندگی دارم وسط امتحانام بچشو میاره سرما بخورم میاره در هر صورت میاره