2777
2789
عنوان

اگ یکی بهتون بدی کرده باشه

75 بازدید | 11 پست

و دیگ بدی هاشو کنار بذاره ورفتارشو باهاشون عالی کنه،میبخشیدش؟فکر بدی هایی که بهتون شده ولتون میکنه؟

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

نه چون اون عوض نشده ادم نشده فقط یادگرفته نقششو بهتربازی کنه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

نه چون اون عوض نشده ادم نشده فقط یادگرفته نقششو بهتربازی کنه

تا وقتی رفتارش همینجور خوب بمونه،گذشته رو میتونی فراموش کنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرگز

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

دوستیش خاله خرسه است

نه مثلا بچه بوده بخاطر سن خیلی پایینش وتحت تاثیر اطرافیان بدی کرده،الان که بزرگ شده عاقل شده دیگ آدم شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس تو هم در ظاهر باهاش خوب باش

درظاهر خوبم،ولی یاد رفتارهای گذشته میوفتم داغون میشم،من نبخشیدمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی به خصوصیات ادمها داره بعضی طرف هر چقدم بدی کرده باشه از دلش برنمیاد زود میبخشه بعضی ها کینه ای هستند خیلی سخت میبخشن

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...