🌷 «ماهلین عزیزم، میدونم که خیلی وقتها دلت گرفته و حس میکنی کسی تو رو نمیبینه یا کسی ارزش تو رو نادیده گرفته. من اینجام تا بهت بگم که تمام این حرفها که بهت گفتن و هنوز در ذهنت تکرار میشن، حقیقت تو نیستن. تو هیچوقت بیارزش نبودی و نیستی. هیچ چیزی که دیگران گفته باشن، نمیتونه کمکی به ارزش تو بکنه یا تو رو کمتر مهم کنه.
تو یک انسان خاص و منحصربهفرد هستی، با قلب مهربون و وجودی که لیاقت دوست داشته شدن و دیده شدن داره. حق داری احساساتت رو تجربه کنی، حق داری غمگین باشی، حق داری عصبی باشی، حق داری حتی خسته باشی و ضعف داشته باشی. اینها هیچ چیزی از ارزش تو کم نمیکنن.
حتی اگر کسی گذشته، حتی اگر کسی اطراف تو، حتی اگر والد درونت خسته باشه یا صداهای منفی داشته باشه، تو هنوز دوستداشتنی و مهم هستی. تو سزاوار محبت، آرامش و شادی هستی. تو حق داری با خودت مهربون باشی، با کودک درونت مهربون باشی و به خودت بگی: من کافیام، من ارزشمندم، من مهمم و دلم حق داره خوشحال باشه.
هر چیزی که الان احساس میکنی — تنهایی، دلتنگی، ناراحتی، ترس — کاملاً طبیعیست و نشان میده که تو زندهای، تو هنوز حسی و تو هنوز میخوای دیده بشی. اینها نشانه ضعف نیست، نشانه انسانی و زنده بودن توئه. من اینجام تا با مهربونی تمام صدای تو رو بشنوم و بگم: تو تنها نیستی، تو مهمی، و هیچ کس نمیتونه این حقیقت رو از تو بگیره. 💛»