واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من
اسی واااقعا از ته دلت برام دعا میکنی رفتی کربلا؟سلام منو به آقا برسون. خیلیییییییی التماس دعا دارم
چشم
واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من
همههه جامیتونی بری بجز ضریح میتونی بری سرداب تازه میگن سرداب نزدیک تر به قبر هستش🥺🥺رسیدی کربلا یاد ...
زیر قبه نمیتونم برم
همههه جامیتونی بری بجز ضریح میتونی بری سرداب تازه میگن سرداب نزدیک تر به قبر هستش🥺🥺رسیدی کربلا یاد ...
زیر قبه نمیتونم برم
خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403