2777
2789
عنوان

سسسسگگگگ

174 بازدید | 12 پست

ایا داشتن سگ هم میتونه باعث نازایی بشه؟؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

ربطشو فهمیدین به منم بگین

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا اگه اینطور بود که خارجی ها بچه نداشتن یه سگم تنگ بچشون !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

به اعتقاد بعضی ها تو سایت نه تنها سگ و گربه بلکه وجود پشه هم میتونه باعث نازایی بشه 

تو کشورای خارجی سگ و گربه دارن ور دلشون ۵ تا ۵ تاهم بچه دارن همه رو من زاییدم 😐😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تو دوست من که شده، تازه اون بنده خدا خودش سگ نداره ، فقط همسایه هاشون دارن یه چندباری هم خونه این آوردن سگارو، مشکلات زنانه براش ایجاد شده کیست خونی پریود نامنظم ضخیم شدن دیواره های رحمی تو سن ۲۵ سالگی خونریزی زیاد تازه هنوز بچه نداره اگه خدایی نکرده بش بگم بیا رحمتو در بیار چی.

دکترش گفته به خاطر یه میکروب از سگ اینطوری شدی

تو دوست من که شده، تازه اون بنده خدا خودش سگ نداره ، فقط همسایه هاشون دارن یه چندباری هم خونه این آو ...

وااااااایییی من خودم سگ دارم😭😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
گربه خیلی بده انگل مدفوعشو اگه انسان بگیره بیچاره س اگه زن حامله بگیره و آنتی بادیشو نداشته باشه بچش ...

اره کاش سگ اینجورنباشه☺

اره کاش سگ اینجورنباشه☺

بلاخره هر حیوونی یه سری میکروب داره بزاق سگ خیلی کثیفه اگه هم دلت نمیاد ردش کنی محل زندگیشو از محل زندگی خودت جدا کن حیاطی باغی پارکینگی یه جای باز

اینجوری اون حیوونکی هم راحتتره تو فضای باز.